@Miljopartiet bjuder in till Gästagram

8 mars är över och, som Magda Rasmusson skriver, är det "internationella mansdagen" igen. Ordningen är återställd. Eller?

Gästagrammare på @Miljopartiet: @AnwahrAthahb, @DoreenMansson, @ElsaBillgren, @SandraBeijer, @SaraHaraldsson och @AsaPetersen. Under veckan kommer ännu fler att ansluta.

För att fortsätta rida på peppvågen från Internationella kvinnodagen och visa att alla de skevheter vi feminister pratade om då finns kvar dygnet runt, året om, bjuder vi in till Gästagram. Vi lånar helt enkelt ut vårt Instagram @miljopartiet i en vecka till ett antal kvinnor vi tycker om och respekterar - utan att nödvändigtvis behöva vara miljöpartister. Vi börjar veckan med Anwahr AthahbDoreen Mansson, Elsa Billgren, Sandra BeijerSara Haraldsson och Åsa Petersen. Under veckan kommer ännu fler att ansluta.

Gästagrammarna kommer att skildra jämställdhet och feminism helt fritt tolkat utifrån sina perspektiv och sin vardag. Det hoppas vi att även du vill vara med att göra.

Posta därför dina bilder på temat jämställdhet och tagga dem med #9mars på Instagram i första hand men såklart även i andra sociala medier.

Tillsammans håller vi liv i frågan. Dygnet runt, året om.

Åsa Romson, språkrör och feminist (Twitter)
Gustav Fridolin, språkrör och feminist (Instagram)

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: