Karlshamn

Lyssna

Onsdagsmöten

 
Varje onsdag träffas vi i vår lokal på Erik Dahlbergsvägen 77 mellan 18.00-20.00.

Hélène Nordin, kontaktperson, telenr 0768-797779

_________________________________________________________

 

Våra ordinarie ledamöter i kommunfullmäktige är Charlott Lorentzen och Claes Jansson.
De två kompletterar varandra bra. Charlotts hjärtefrågor är miljö, skola och jämlikhet medan Claes hjärtefrågor är kultur, demokrati, infrastruktur och idrott.
 
Just nu sitter Charlott i kommunstyrelsen, ungdomsrådet och gymnasienämnden. Hon är även nämndeman i förvaltningsrätten.
Claes sitter nu i kulturnämnden, hamnstyrelsen samt i styrelsen för Regionteatern Blekinge Kronoberg. Han har tidigare även suttit i landstingsstyrelsen och dessförinnan i fullmäktige.
 
Charlott är utbildad till doktor i telekommunikation, har under några år jobbat som produktionschef och har precis börjat jobba som högstadielärare. Hon sjunger i kör och är även mycket intresserad av teknik.
Claes är bok & skivhandlare och driver Antikvariat Bode Carlshamn. Han har tidigare jobbat som journalist, stuvare och lärare samt varit med och startat Musikforum och Rockslaget. Claes har även spelat handboll och fotboll, revy och teater samt spelar munspel och sjunger.
 
Fritidsintressen?
Charlott: Djur & natur, spel (både analoga och digitala) och skidåkning.
Claes: Natur, kultur och sport.

_________________________________________________________

 

Gustav Fridolin på besök Vi hade ett lyckat besök av Gustav Fridolin i Karlshamn där han presenterade sin bok, "Det är inte du, det är vi - en bok om solidaritet". Detta var Gustavs sista besök ute i landet, som språkrör för Miljöpartiet. Tack för ditt engagemang, Gustav!

Miljöpartiet Karlshamn

Kontakt