Miljöpartiet Botkyrka söker politisk sekreterare

Vi söker en engagerad person som vill vara med och forma grön politik i Botkyrka. Du kommer arbeta tillsammans med våra gröna politiker i kommunen och övriga partier i Mittensamarbetet. 

Du kommer att jobba med att stötta våra förtroendevalda i kommunen, samarbeta med politiska sekreterare från de andra partierna och att få igenom så mycket grön politik som möjligt i kommunen. Arbetet innefattar både administrativa sysslor, kommunikation och strategiska frågor.

Vi söker dig som:

  • Har god förmåga att uttryck sig i tal och skrift på svenska
  • Arbetar självständigt i dialog med andra
  • Är organiserad och initiativrik
  • Har erfarenhet av politiska och kommunala organisationer
  • Har god digital vana
  • Erfarenheter av mediearbete och sociala medier är meriterande.

Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Du delar Miljöpartiets värderingar, men det finns inga krav på tidigare engagemang eller på medlemskap.

Tjänsten är 40% från 1/1 2023 till 31/12 2026. Arbetet är i huvudsak oreglerat och arbete på kvällar och helger kan förekomma. Arbetsledare är kommunalråd.

Är du intresserad? Skicka din ansökan med personligt brev och CV till botkyrka@mp.se senast 28/11. Intervjuer görs löpande.

Frågor? Kontakta Oskar på botkyrka@mp.se eller 073-240 22 64

Lediga jobb i Botkyrka

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb