Är du Grön Ungdom syds nästa verksamhetsutvecklare?

Grön Ungdom Syd är en distriktsorganisation inom Grön Ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbund, som omfattar Skåne och Blekinge. Nu söker vi en verksamhetsutvecklare som ska stötta distriktet i deras arbete. Tjänsten är på 25% med möjlighet till 75%.

Grön Ungdom Syd är en distriktsorganisation inom Grön Ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbund, som omfattar Skåne och Blekinge. Nu söker vi en verksamhetsutvecklare som ska stötta distriktet i deras arbete.

Du kommer att vara anställd av Grön Ungdoms riksorganisation och arbetsledas av förbundets kanslichef. Arbetsplatsen är huvudsakligen Miljöpartiets kansli i Lund, där även Miljöpartiet Skånes anställda arbetar. Det är dock möjligt att arbeta från kansliet i Malmö och ibland på distans.

I tjänsten ingår framför allt att sköta distriktets ekonomi och att stötta styrelsen med att genomföra verksamhet för unga. Oregelbundna och obekväma arbetstider förekommer.

Tjänstens utformning

I tjänsten ingår att samordna våra utbildningsinsatser, planera och genomföra kampanjaktiviteter på både skolor och på gator och torg samt planera större evenemang såsom läger och årsmöten.

Rollen som verksamhetsutvecklare ställer höga krav på förmågan att planera och prioritera sitt arbete. Det är av stor vikt att du har lätt för att skapa och behålla goda sociala relationer. Vi ser att du är en utåtriktad person som har lätt för och gärna tar kontakt med människor. Du tycker om att arbeta självständigt, driva och ansvara för projekt, men även i team tillsammans med förbundets övriga anställda. Du är van vid att ta ansvar, är flexibel, arbetar snabbt och effektivt. Framförallt tycker du om att arbeta tillsammans med ideellt engagerade medlemmar och är duktig på att kommunicera med ungdomar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att samordna verksamhet inom ideell sektor
  • erfarenhet av att samordna verksamhet med många inblandade, både andra anställda och medlemmar
  • Förståelse för ungt engagemang och erfarenhet av att stötta unga
  • Erfarenhet eller kunskap om politiska organisationer eller partier
  • Erfarenhet av ekonomihantering är meriterande men inget krav

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 31:a december 2023 med tillträde så snart som möjligt. En fördel är om du kan tillträda innan den 14:e april 2023 men det är inte ett krav. Vi tillämpar 35h arbetsvecka och tjänsten är på 25 % som utgångspunkt, men vi diskuterar gärna möjligheten att arbeta mer under perioder vid behov. Fast lön enligt överenskommelse.

Möjlighet till 75%

Vill du arbeta mer än 25%? Miljöpartiet de gröna i Skåne söker en organisationsutvecklare med kampanjansvar på 50%. Tjänsten är tillsvidare.

I tjänsten kommer du att utveckla och samordna kampanjer och arbeta med organisationsutveckling för att bygga ett starkt Miljöparti i Skåne. Tjänsten inkluderar att arbeta med politikutveckling och samordna EU-valkampanjen i Skåne. Som en av två organisationsutvecklare i föreningen stöttar du lokalavdelningar, distriktsstyrelse och medlemmar att bygga en stark grön rörelse i Skåne. Denna tjänst går mer än väl att kombinera med uppdraget som verksamhetsutvecklare för Grön Ungdom syd och blir då en 75% anställning istället.

Du hittar mer information om tjänsten som organisationsutvecklare med kampanjansvar på 50% här.

Så här ansöker du

Skicka CV och personligt brev senast 9:e april till linn.borseman@mp.se. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Linn Borseman, kanslichef Grön Ungdom på linn.borseman@mp.se eller 072-366 6710.

Fler lediga jobb

Miljöpartiets kansli i Europaparlamentet söker praktikant – kommunikation och sociala medier

Miljöpartiets kansli i Europaparlamentet söker praktikant – organisation och administration

Miljöpartiets kansli i Europaparlamentet söker praktikant – miljö och klimat

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb