Miljöpartiet de grönas riksorganisation söker ekonomiassistent

Vill du arbeta i en organisation som jobbar med politik och kommunikation för en hållbar värld? För ett samhälle där vi varken bränner ut planeten eller oss själva. Då hör du hemma hos oss på Miljöpartiet. Nu vill vi förstärka vårt kansli och letar efter en ekonomiassistent. 

Vad innebär arbetet?

Att vara ekonomiassistent hos oss innebär att:

  • Sköta enklare bokföring
  • Hantera kundfakturering
  • Hantera leverantörsreskontra
  • Hantera reseräkningar
  • Ha administrativa uppgifter som gäller avstämningar, statistik och arkivering
  • Göra uppföljning och rapportering av olika ekonomiska handlingar
  • Delta i månads- och årsbokslut
  • Hantera portomaskinen

Vem är du?

Du är en strukturerad person med ett eget driv, har lätt att organisera och är noggrann. Du kan prioritera och tycker om att ha ett eget ansvar för att driva arbetet mot uppsatta mål. Du bidrar socialt för ett fungerande och kreativt samarbetsklimat.

Du kommer arbeta självständigt i hög grad, fast också tillsammans med andra i nära samarbete med chefer, kollegor och förtroendevalda. Du är prestigelös och kan vara behjälplig där det behövs. Du delar givetvis Miljöpartiets värderingar.

Vilken bakgrund har du?

Vi söker dig som har mycket god datorvana och lätt för att lära nya system, tycker om att vara detektiven som löser krångliga problem, är noggrann, strukturerad och kommunikativ, är mycket bättre på excel än de flesta i din omgivning och jobbar gärna med siffror varje dag!

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt att det är meriterande om du kan ekonomisystemet X-ledger.

Tjänsten är placerad på kansliet i Stockholm, dock är vi öppna för att ha ett distansavtal så du kan arbeta från din egen hemort. Du rapporterar direkt till kanslichefen samt till ekonomiansvarige.

Välkommen med din ansökan

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Miljöpartiet vet att olika erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation eller etnisk eller religiös tillhörighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart det går. Omfattningen är 40-50 % där heltid är 35 tim/vecka. Vi tillämpar individuell lönesättning och oreglerad arbetstid. En förutsättning för tjänsten är godkänt säkerhetssamtal. Mer information lämnas av kanslichef Åsa Marnell, 073-806 56 61 eller asa.marnell@mp.se. Fackliga företrädare är Henrik Karlsson (SACO) henrik.karlsson@mp.se och Caroline WIklund (Unionen) caroline.wiklund@mp.se.

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till ansokningar@mp.se. Ange “ekonomiassistent” i ämnesraden. Vi kommer kalla till intervjuer löpande, skicka in din ansökan omgående, dock senast den 27 november.

“De ansökningshandlingar som du sänder in för specifik rekryteringsprocess kommer att sparas i 24 månader efter det datum då rekryteringsprocessen är avslutad i enlighet 4 kapitlet 3 § i diskrimineringslagen. Efter 24 månader kommer ansökningshandlingarna att raderas.”

Fler lediga jobb

Miljöpartiet i Solna söker politisk sekreterare

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb