Miljöpartiets riksorganisation söker IT-ansvarig, 100 %

Vill du arbeta på en arbetsplats som gör skillnad, i ett meningsfullt sammanhang med fantastiska kollegor? Tycker du om att arbeta med IT-system i nära samarbete med verksamheten? Är effektivisering och utveckling en viktig drivkraft hos dig? Då är kanske detta tjänsten för dig! Vi är mitt i en spännande utvecklingsresa där vi bland annat utvecklar arbetsformer och strukturer i och kring befintliga system. Vi har precis startat en ny organisation och du har i denna tjänst stora möjligheter att vara med att utforma utvecklingen framåt.

Din uppgift

Du kommer att ha ansvar för utveckling, underhåll, drift och support av Miljöpartiets hela IT-miljö, inklusive budget- och verksamhetsansvar för dessa delar. Du ansvarar också för webb vad gäller struktur och funktionalitet. I tjänsten ingår även teknisk support av webb och vår internkommunikationskanal, kontakt med leverantörer samt andra linjens webbsupport till medlemmar och anställda.

Tjänsten är en del av vår press- och kommunikationsavdelning. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår IT-support och i nära samverkan med vår digitala redaktion, ekonomiansvarig, avdelningschef och kanslichef. Du arbetar självständigt och är utvecklingsorienterad.

Din profil

Du har relevant utbildning på högskolenivå och flera års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, gärna i en organisation i civilsamhället. Att kunna skapa förtroende, att vara noggrann och kunna arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor är viktigt. Du delar givetvis Miljöpartiets värderingar, även om tidigare engagemang eller medlemskap i Miljöpartiet inte är nödvändigt.

Välkommen med din ansökan

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Vi är ca 35 medarbetare som har till uppgift att stödja våra politikers möjlighet att förverkliga partiets politik, samt stärka hela partiet. Vi har en ny organisation sedan 1 mars och utvecklingen av vår IT-miljö och den administrativa sidan är en del av detta arbete. Miljöpartiet vet att olika erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation eller etnisk eller religiös tillhörighet.

Tjänsten är placerad på rikskansliet i Stockholm, Gamla stan och det är en tillsvidareanställning om 100 % (35  h) med en inledande provanställning på 6 månader. Möjlighet till distansavtal för viss del av arbetstiden kan diskuteras. Vi tillämpar individuell lönesättning och oreglerad arbetstid. En förutsättning för tjänsten är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Vi vill gärna att du kan börja så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av press-och kommunikationschef Annica Hjerling, annica.hjerling@mp.se.  Fackliga företrädare är Sara Bitamazire (SACO), sara.bitamazire@mp.se och Caroline Wiklund (Unionen), caroline.wiklund@mp.se.

Skicka din ansökan till ansokningar@mp.se och ange “IT-ansvarig” i ämnesraden. Vi kommer löpande att kalla till intervju med start vecka 38.

 

Fler lediga jobb

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb