Organisationssekreterare, vikariat (80-100%)

Lyssna

Miljöpartiet i Malmö söker nu en organisationssekreterare. Det här är en tjänst som riktar sig till dig som vill vara spindeln i nätet för en politisk organisation i en stor kommun.

Du kommer tillsammans med vår medlemskoordinator, vår samordnare för Grön Ungdom/Gröna studenter och vår praktikant att utgöra Miljöpartiet de gröna i Malmös kansli. Kansliet arbetar tillsammans med föreningens engagerade styrelse och medlemmar för att bedriva och fortsätta utveckla vår verksamhet.

 

Vi tror att du som organisationssekreterare är strukturerad, noggrann och van att lära dig nya rutiner. Därtill så tror vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I din roll som organisationssekreterare kommer du även att ha mycket kontakt med våra medlemmar och andra personer vilket gör att vi värdesätter om du gillar att arbeta med andra människor och har en hög social kompetens. Meriterande är att ha kännedom om Miljöpartiets verksamhet, tidigare ha arbetat med administration och/eller ha erfarenhet från föreningslivet. Det finns inget krav på att du ska vara medlem eller aktiv i partiet men det är däremot viktigt för oss att du delar Miljöpartiets värderingar.

För organisatoriska och administrativa frågor är du också medlemsorganisationens kontaktperson till medlemmar, medborgare, våra politiker, våra politiska tjänstepersoner och andra organ inom Miljöpartiet. Till arbetsuppgifterna hör bl.a. att förbereda och kalla till möten, föra protokoll, vara ett stöd med bokföring och ekonomin till kassören och att uppdatera och arkivera dokument. Du kommer att jobba nära ordförande, styrelsen och de andra anställda hos Miljöpartiet de gröna i Malmö.

Arbetsplats är Miljöpartiets kansli på Drottningtorget men delar av tjänsten är möjlig att sköta på distans. Det ingår kvälls- och helgjobb men även stora möjligheter finns att själv välja sina arbetstider. Vi erbjuder en tjänst på mellan 80%-100% (vi har gärna en dialog med dig kring tjänstgöringsgraden). Tillträde augusti 2018 eller efter överenskommelse. Vikariatet pågår t.o.m. sista juni 2019. Vikariatet kan eventuellt övergå till en tillsvidaretjänst (besked kommer kunna ges under våren 2019).

Vår målsättning är att bli färdiga med rekryteringen i slutet på juni. Den 10:e juni kommer vi att börja behandla ansökningarna. Skicka din ansökan till [email protected]

 

Har du frågor? Kontakta då:

Mårten Espmarker, ordförande Miljöpartiet de gröna i Malmö

tel. 0701669227, [email protected]

 

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: