Politisk sekreterare för mandatperioden 2022-26

Politisk sekreterare för mandatperioden 2022-26

Som politisk sekreterare ger du administrativt och kommunikativt stöd och service till fullmäktigegruppen och gruppledare. Ansök senast 2022-10-12.

Du bidrar till det opinionsbildande arbetet genom omvärldsbevakning. En viktig del av tjänsten är att arbeta med research och analys av fakta inför exempelvis besök, intervjuer, motioner och artiklar med mera. Du sammankallar också den politiska gruppen och skriver protokoll under deras möten.

Du ska vara en god kommunikatör och kunna anpassa materialet efter specifik målgrupp. Detta gäller såväl i skrift som i sociala medier. Du har förmåga att strukturera ditt arbete på kort, respektive lång sikt.

Det är viktigt för oss att du delar Miljöpartiets värderingar och att du har förståelse för hur organisationer byggda på frivilliga krafter fungerar. Du bör också ha en universitetsutbildning inom kommunikation, statsvetenskap, eller annan för tjänsten relevant inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Tjänsten är mestadels förlagd till dagtid, men kvällar förekommer. För att trivas med arbetet behöver du vara allmänpolitiskt intresserad. Tjänsten är på visstid, 75%, från 2022-11-01 till och med 2026-10-14. Eventuellt kan tillträde redan 2022-10-17 bli aktuellt. Lön enligt avtal.

Sista ansökningsdag är den 2022-10-12 och ansökan sker digitalt till: norrkoping@mp.se

Ansökan med CV och personligt brev skickas till norrkoping@mp.se
Vid frågor om tjänsten kontakta ordförande Per Hallström, E-post: per.hallstrom@mp.se

 

Miljöpartiet de gröna Norrköping
e-post: norrkoping@mp.se
tel: 011-496 44 72
www.mp.se/norrkoping

Lediga jobb i Norrköping

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb