Mer om Martin Gustafsson

Martin Gustafsson om politik

*Minskad köttkonsumtion.

*Djurens rätt. Djur är levande individer och ska precis som människor visas respekt. 
*Renare, förnybar och billigare energi.
*Underlätta för små och medelstora företag, för det är där framtiden finns och också där de gröna jobben skapas.

Personligt

Har varit aktiv i MP sedan 2014-09 och är idag ordförande i MP Svedala, ersättare i TN och alldeles nyligen ordinarie i KoF.

Jag tycker politik är både roligt och intressant och jag vill göra vad jag kan för att förändra vårt samhälle till det bättre så att våra barn och barnbarn kan få uppleva en bra och trygg framtid, i Svedala, Skåne, Sverige och i resten av världen.

För mig är det viktigt att jobba att minska regionens klimatavtryck genom bl.a. minskad köttkonsumtion och ökad andel förnybar energi.

Själv äter jag inte kött och väljer vegan så ofta jag kan, har naturligtvis valt grön el från leverantören, kort och gott försöker jag leva som jag lär.

Som person är jag resultatinriktad, ärlig och drivande. Jag ser mig själv som en pragmatisk aktivist och har en bred yrkeserfarenhet, allt från att ha delat ut tidningar mitt i natten till att vara personalansvarig på ett mellanstort företag till att idag driva eget företag inom hantverkarbranschen.

Familjen består av fru och 2 barn samt 2 hundar och skulle jag få ett par minuter över så tar jag gärna en löparrunda eller ett pass på gymmet.