Mer om Petra Moudi

Personligt

Till vardags är jag en 36-årig gift trebarnsmor, till yrket lärare i grundskolans tidigare år sedan många år. Föregående läsår provade jag även att arbeta ett år i förskolan, det var fantastiskt givande, men också skrämmande. Förskolan har försämrats oerhört mycket. Barngrupperna är alldeles för stora, pedagogerna har en omöjlig uppgift i sitt uppdrag och alltför många pedagoger blir sjuka av stress och stressrelaterade åkommor. Stressade pedagoger ger stressade barn och psykologer varnar för konsekvenserna av att våra barn far illa av den psykosociala miljön. Frågor om förskolan, skolan och barn och ungas hälsa är några av de frågor jag brinner mest för.

Jag är också mycket mån om våra äldre kommuninvånare.
Vi måste ta hand om och ge dem som har byggt upp vårt samhälle en trygg och värdig ålderdom.

Jag är mycket hedrad över att ha blivit tillfrågad att ställa upp och arbeta med att på sikt skapa en bättre, tryggare och mer hållbar kommun. En kommun där vi inte får glömma bort våra vackra och viktiga orter Virsbo och Ramnäs!

På min fritid älskar jag att ströva i skog och mark, att läsa, utöva yoga, laga god och ekologisk mat och leka med mina barn.

Uppdrag

  1. Kommunfullmäktige Surahammar
    1. Petra Moudi
  2. Sammankallande Mp Surahammar
    1. Joseph Moudi
    2. Petra Moudi