Miljöpartiet de gröna i Örebro kommun söker politiska sekreterare

Miljöpartiet de gröna i Örebro kommun söker politiska sekreterare som har ett självständigt driv och som är vana att jobba i ett team. Vi söker i första hand två personer som vill hjälpa oss att utveckla vår politiska verksamhet under mandatperioden 2023-2026. Du som får tjänsten kommer att arbeta med kommunens budget och planer, liksom vårt interna påverkansarbete via sociala medier, mediakontakter, möten och träffar.

Som politisk sekreterare ansvarar du för vår interna utbildning av våra politiker och är lite av en spindel i nätet i vår interna planering inför valet 2026. Du kommer att jobba tillsammans med vårt kommunalråd, vår fullmäktigegrupp och våra förtroendevalda politiker. Föreningens styrelse och vår medlemsgrupp träffar du regelbundet i ditt arbete. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenheter från arbete i ideell organisation eller politiskt parti är också meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra gröna värderingar och att du senast på anställningsdagen är medlem i Miljöpartiet de gröna. Vårt kontor är beläget på Rådhuset i Örebro.

Vi söker i första hand två deltidstjänster då våra resurser styrs av valresultatet. Lönenivån är fast och sätts av kommunstyrelsen. Tjänsten innebär oregelbunden arbetstid.

Tillträde sker 1 Januari 2023 eller efter överenskommelse.

För mer information, kontakta Lea Strandberg lea.strandberg@mp.se eller 0765514003 Ansökan ska vara inskickad senast fredag 2 december till lea.strandberg@mp.se

Lediga jobb i Örebro

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb