Är du vår organisationsutvecklare med kampanjansvar?

Miljöpartiet de gröna i Skåne söker en organisationsutvecklare med kampanjansvar, 50%. Tjänsten är tillsvidare. 

Är du intresserad av att utveckla och samordna kampanjer? Vill du arbeta med organisationsutveckling för att bygga ett starkt Miljöparti i Skåne? Då ska du söka tjänsten som organisationsutvecklare med kampanjansvar hos MP Skåne. Tjänsten inkluderar att arbeta med politikutveckling och samordna EU-valkampanjen i Skåne. Som en av två organisationsutvecklare i föreningen stöttar du lokalavdelningar, distriktsstyrelse och medlemmar att bygga en stark grön rörelse i Skåne.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innebär att stötta MP Skånes lokalavdelningar med organisationsutveckling, politikutveckling och samarbeten. Som organisationsutvecklare deltar du i arbetet med att ta fram en utbildningsplan och ansvarar för utbildningar, seminarier och andra arrangemang. Som kampanjansvarig kommer du att samordna EU-valkampanjen för MP Skåne och samordna övriga kampanjer i Skåne.

Tjänsten omfattar även samordning av MP Skånes distriktsmöten och kansli samt att stötta distriktsstyrelsen vid behov. Tjänsten kan även innefatta administrativa uppgifter. Arbetet sker i nära samarbete med MP Skånes övriga personal samt politiska sekreterare.

Kravprofil
Som organisationsutvecklare med kampanjansvar bör du vara positiv, inspirerande, påhittig, initiativrik, driftig och flexibel. Du trivs med att samordna och driva projekt. Du tycker att tjänstebeskrivningen låter spännande och lockas av att arbeta i en ideell organisation. Då stora delar av tjänsten omfattar kontakt med medlemmar och lokalavdelningar förväntas du vara social och gilla att träffa folk. Du bör även vara strukturerad, noggrann och stresstålig.

Då tjänsten innebär ansvar för kampanjer, politikutveckling och utbildningstillfällen ser vi gärna att du har erfarenhet av eller kunskap om grön ideologi och politik.

Det är en fördel om du har varit aktiv inom ideell sektor och känner till Miljöpartiets organisation. Medlemskap i Miljöpartiet är inget krav men vi förutsätter att du sympatiserar med Miljöpartiets politik.

Oregelbundna och obekväma arbetstider förekommer.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50 %.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Personligt brev samt CV skickas till Ingemar Hertting, ingemar.hertting@gmail.com.

Sista ansökningsdag är den 9 april 2023. Rekryteringen sker löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdagen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information om tjänsten kontakta: Ingemar Hertting, styrelseledamot i Miljöpartiet Skånes distriktsstyrelse (ingemar.hertting@gmail.com).
Facklig kontaktperson Teresia Ställborn, (teresia@mp.se)

Lediga jobb i Skåne

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb