Valsamordnare för Miljöpartiet i Sörmland

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Valsamordnare för Miljöpartiet i Sörmland, juni t o m 1 oktober 100% tjänst

Brinner du för grön politik? Vill du jobba med valrörelsen? Gillar du att planera, samordna och stötta andra? Fantastiskt, då kanske du är vår nästa valsamordnare!

Miljöpartiet de gröna i Sörmland söker valsamordnare för valåret 2022. Vi söker dig som delar Miljöpartiet värderingar.

I uppdraget ingår att:

Arbeta på en övergripande nivå för valrörelsen. Valsamordnaren för distriktet kommer att ha som uppgift att särskilt stötta lokalavdelningarna, utöver att syssla med riksdags- och regionkampanj. Under valrörelsen vara ”spindeln i nätet” och koordinera vårt arbete och våra resurser. Du jobbar nära vår organisationssekreterare och kommer under de mest intensiva delarna av valkampanjen ha två kampanjarbetare som stöttar dig i ditt uppdrag.

Skapa förutsättningar för ideellt engagemang i valrörelsen

Arbeta med extern kommunikation och valaktiviteter (detta innefattar att exempelvis ta fram valmaterial)

Du ska ha eller kunna skaffa dig goda kunskaper om annonsering på sociala medier (Facebook, Instagram, m fl)

Valsamordnarens egenskaper/profil/kunskap

Du kan inspirera och peppa personer i lokalavdelningar att göra sitt yttersta inför valet. Du är van att hålla flera bollar i luften, har fokus på framgång och är så klart riktig bra på samarbete då vi är flera som arbetar inom organisationen. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med kampanjarbete och ”kan ta folk”. Du är kommunikativ och gillar att möta människor

Du ska med fördel ha kunskaper om layout och textbearbetning. Vi använder idag indesign och Googles tjänster och det vore bra om du har erfarenhet från dessa.

Tjänsten är på 100%, vi har tänkt att den börjar 1 juni men detta kan göras flexibelt, slut datum blir sista september. Kvälls- och helgarbete förekommer. Vårt kontor ligger i Eskilstuna men arbetsområdet är hela Sörmland.

Frågor om tjänsten besvaras av Maria Carlén Lindwall, 0736209892. Välkommen att skicka din ansökan till sormland@mp.se senast den 20 maj. Ansökningar hanteras löpande.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Lediga jobb i Södermanland

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb