MP Solna söker valarbetare

Miljöpartiet i Solna söker valarbetare

Miljöpartiet Solna söker en engagerad medarbetare som vill hjälpa oss att vinna valet. Tjänsten är en flexibel projektanställning som delvis kan utformas efter dina möjligheter och önskemål.

Vad: Valarbetare, Miljöpartiet de gröna i Solna
Omfattning: 50-100% efter överenskommelse
När: Start maj/juni med möjlig mindre omfattning inledningsvis. Allmän visstidsanställning t.o.m. 2022-09-18.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som kan planera och genomföra valkampanjaktiviteter under ledning av vår valsamordnare. Exempel på arbetsuppgifter är att planera och genomföra kampanjer, leda dörrknackning tillsammans med medlemmar, sätta upp affischer och bemanna valstugan. Arbete på obekväma arbetstider såsom kvällar och helger förekommer.

Miljöpartiet Solna erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning, flexibla arbetstider och möjlighet att lära sig mycket om politik och kampanj. Bemanningen på kansliet är idag en politisk sekreterare på heltid och två gruppledare på heltid. Arbetsplatsen är Solna stadshus vid Solna centrum, men mycket av arbetet kommer ske ute “i fält” i olika delar av Solna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för gröna värderingar och god förmåga att engagera och samarbeta med ideella krafter. Det är viktigt att du är prestigelös, pålitlig och kan arbeta självständigt.

Vi vill att du har grundläggande kunskap om Miljöpartiets politik och att du delar Miljöpartiets värderingar (att vara medlem är inget krav). Du har erfarenhet av kampanj eller värvningsaktiviteter, är utåtriktad och har lätt för att prata med människor

Det är meriterande om du har arbetat för ideella organisationer tidigare. Vidare är det meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska.

Vi vet att olika erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation eller etnisk eller religiös tillhörighet.

Ansökan

Ansökan ska bestå av CV och personligt brev (max en A4) som skickas till solna@mp.se. Intervjuer hålls löpande och tillsättning kan ske med kort varsel, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor hör av dig till Bernhard Huber, gruppledare, bernhard.huber@mp.se, 072 583 19 73.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga jobb i Solna

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb