Biträdande borgarrådssekreterare för Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad

Biträdande borgarrådssekreterare för Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stadshus har idag ansvar för miljö-, klimat- och trafikfrågorna inom den rödgröna majoriteten i Stockholms stad. Nu söker vi en biträdande borgarrådssekreterare till vårt kansli. Tjänsten består av att vara sekreterare till partiets fullmäktigegrupp, ha visst politiskt bevakningsansvar och ansvara för kansliadministration. Du kommer att arbeta nära partiets två interna gruppledare, kanslichefen och trafikborgarrådet.

Arbetet innebär att förbereda och delta på fullmäktigegruppens möten där du är ständig sekreterare samt ansvara för administration, diverse inköp och fakturahantering. I det löpande arbetet handlar det också om att bevaka arbetet i nämnder och styrelser och att ha täta kontakter med övriga politiska partiers borgarrådssekreterare i majoriteten. Utöver detta administrerar du även trafikborgarrådets kalender och mötesförfrågningar.

Vi söker dig som är mycket ordningsam och noggrann. Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och är serviceinriktad samt trivs att arbeta tillsammans med andra. Det är en fördel om du känner till Miljöpartiets politik och om du tidigare har varit engagerad i föreningslivet. Du ska kunna skapa förtroende, arbeta självständigt och samtidigt kunna arbeta i nära relation till dina arbetskamrater och chef.

Vi erbjuder dig ett arbete, i en miljö som periodvis kan vara mycket hektisk, men alltid inspirerande. Miljöpartiet är en arbetsgivare som gillar olika och vet att varierande erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionalitet eller etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Du delar Miljöpartiets värderingar, men det finns inga krav på tidigare engagemang eller medlemskap.

Vi har oreglerad arbetstid och är anställda enligt 4 kap 30-32 §§ kommunallagen. Mer information lämnas av kanslichef Elisabeth Ekstrand, elisabeth.ekstrand@stockholm.se. Sista ansökningsdag är den 6 november och tillträde sker snarast. Du skickar din ansökan till jobb.mp@stockholm.se.

Lediga jobb i Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb