Nu söker vi dig som älskar samtal!

Nu söker vi dig som älskar samtal!

Miljöpartiet Stockholms stad behöver förstärkning i valrörelsen med valarbetare. Det kan vara som extrajobb eller möjlighet för dig att gå ner i tid på ditt vanliga jobb och kampanja för oss istället.

Arbetsuppgifter
Vi söker personer som vill leda våra dörrknackningar. Vi söker även de som vill bemanna vår valstuga där det även ingår att såväl få den på plats och inreda den som att senare forsla bort den. Det kan också handla om att sätta upp och senare ta ner affischer på våra kandidater och budskap. Det finns också behov av att bemanna och leda vår semimobila valstuga tillsammans med våra toppkandidater. Den semimobila valstugan kommer turnera runt på festivaler och evenemang runt om i staden.

Kompetens
Du behöver tycka om att möta väljare i samtal och kunna Miljöpartiets politik tillräckligt bra för att kunna berätta om stora delar av den. Du har en förmåga att se vad som behöver göras och du är beredd att hugga i och hjälpa till med det som behövs. Du behöver vara pedagogisk och duktig på att leda andra. I jobbet förekommer en del lyft och att bära saker samt cykling.

Arbetstid
Arbetstiden är framförallt kvällar och helger inledningsvis men sedan lika mycket dagtid under augusti och september. Det är timanställning och antalet timmar du jobbar är väldigt flexibelt där vi försöker möta dina önskemål utifrån vårt behov. Jobbet startar i juni och fram till 18 september efter valet. Det mesta av arbetet görs i augusti och september.

Värdegrund
Medlemskap i Miljöpartiet är inget krav men vi förutsätter att du sympatiserar med Miljöpartiets värderingar.

Miljöpartiet vet att olika erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation, etnisk bakgrund eller religiös tillhörighet.

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
CV och personligt brev mailas till Kanslichef Mårten Wallberg på marten.wallberg@mp.se

Lediga jobb i Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb