Vill du vara med och rädda världen? Miljöpartiet behöver dig!

Vill du vara med och rädda världen? Miljöpartiet behöver dig!

Det är val i år och inte vilket val som helst, kanske det viktigaste valet någonsin då klimatförändringar, extremism, rasism och anti-demokratiska krafter står och lurar runt hörnet. Det måste bekämpas och vi ska bekämpa det tillsammans! Miljöpartiet behöver dig i kampen!

Vi söker kampanjarbetare till valrörelsen!

Vi vill erbjuda dig en fantastisk möjlighet att som avlönad kampanjarbetare, ingå i vårt team som ska jobba i frontlinjen och kämpa för medmänskligheten, klimatet och miljön samt de demokratiska principerna! Du är otroligt viktig om vi ska ha en chans att lyckas! 

Du kommer att få möjlighet att, som visstidsanställd, jobba heltid under de sista månaderna i valrörelsen för att stötta upp kampanjarbetet både i Stockholmsdistriktet och hos våra lokalavdelningar.  Arbetet kommer att utgå från vår kampanjcentral på Södermalm. Tidsperioden kan variera lite.

Om oss

Miljöpartiet de gröna Stockholmsdistriktet är landets största distrikt inom Miljöpartiet de gröna. Vi samordnar och driver partiverksamhet för och mellan och våra 26 lokalavdelningar samt det politiska arbetet i Region Stockholm. 

Det är viktigt för oss att du delar Miljöpartiets värderingar och har förståelse för hur ideella organisationer fungerar. Vi välkomnar alla sökanden oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation eller etnisk eller religiös tillhörighet. Tidigare engagemang eller medlemskap i Miljöpartiet är inte nödvändigt.

Vem är du?

  • Vi ser att du gillar och gärna har erfarenhet från att kampanja, möta och prata med människor både i och utanför vår organisation, knacka dörr, sätta upp affischer och allt annat som ska göras i valrörelsens slutskede.
  • God social förmåga, och förmåga att motivera och engagera andra är viktigt
  • Vi ser att du är en lagspelare, och flexibel och lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i där det behövs
  • Det är meriterande att ha körkort B
     

Vid frågor, vänligen kontakta

Maria Kjellberg, Kanslichef maria.kjellberg@mp.se

 

Låter detta spännande?

Mejla en ansökan till maria.kjellberg@mp.se vi kommer att rekrytera ända fram till maj.

Relaterade nyheter

Uppsala län, 1 oktober 2022

Särskild mottagning ska ge äldre rätt vård

Örebro län, 30 september 2022

Camilla Hansén blir MP:s nya utbildningspolitiska talesperson

Västra Götaland, 29 september 2022

MP, S och V vill bilda rödgrön ledning i regionen

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter