Miljöpartiet i Täby söker kampanjassistenter i valrörelsen

Miljöpartiet i Täby söker kampanjassistenter som ska stötta valgruppen i genomförandet av kampanj- och valaktiviteter under vårterminen och sommaren inför valet den 11 september 2022.

Tillsammans med valledningen ska kampanjassistenterna stötta och säkerställa genomförandet av aktiviteter under kampanjveckor och i valrörelsen. Det kan innebära att du är ett aktivt stöd i kampanjarbetet genom att till exempel hålla i tillfällen för flyersutdelning, peppa och vara en glad kampanjare, och att hjälpa till med att affischera. Andra arbetsuppgifter, som att boka olika arrangemang, dokumentera aktiviteter, göra beställningar med mera kan tillkomma närmare valet.

För att klara arbetet som kampanjassistent tror vi att du har ett stort driv och förmåga att få saker att hända. Det är viktigt att du kan peppa medlemmar, har god kommunikationsförmåga och en positiv attityd. Att prata grön politik med människor, både med medlemmar och Täbybor, är en central del av arbetet så du måste vara trygg med detta. Du ska dela våra gröna värderingar och känna till Miljöpartiet.

Tidigare erfarenhet av kampanjarbete är meriterande men inte ett krav, då du i början av din anställning kommer att få en introduktion och kortare utbildning till alla moment som tjänsten innehåller.

Miljöpartiet är en arbetsplats som välkomnar mångfald och vi välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Som kampanjassistent jobbar du tillsammans med valledningen. Anställningens omfattning är på deltid och passar dig som vill tjäna lite extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell. Arbetet kommer att ske över hela kommunen. Även arbetstiderna kan variera och vara förlagda på så väl helger som kvällar enligt överenskommelse.

Tjänsterna tillsätts under våren 2022 och sträcker sig till valet 2022. Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan till: eva.pethrus@mp.se senast den 21 juni 2022.

Lediga jobb i Stockholmsdistriktet

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb