Miljöpartiet i Uppsala län söker söker kampanjassistenter inför valrörelsen 2022

Miljöpartiet i Uppsala län söker söker kampanjassistenter inför valrörelsen 2022

Miljöpartiet i Uppsala län söker nu kampanjassistenter som stöd i genomförandet av kampanj- och valaktiviteter inför valet den 11 september 2022.

Tillsammans med kampanjsamordnaren ska kampanjassistenterna stötta och säkerställa genomförandet av kampanjaktiviteter under valrörelsen. Det kan innebära att du är ett aktivt stöd i kampanjarbetet genom att till exempel hålla i tillfällen för dörrknackning och flyersutdelning, uppmuntra medlemmar att delta, och att hjälpa till med att affischera. Andra arbetsuppgifter, som att boka olika arrangemang, dokumentera aktiviteter, göra beställningar med mera kan tillkomma.

För att klara arbetet som kampanjassistent tror vi att du har ett stort driv och förmåga att få saker att hända. Det är viktigt att du har lätt för att prata med människor, kan engagera och peppa medlemmar, har god kommunikationsförmåga och en positiv attityd. Att prata politik med människor, både med medlemmar och medborgare, är en central del av arbetet så du måste vara trygg med detta. Du ska dela våra gröna värderingar och känna till Miljöpartiet. Tidigare erfarenhet av värvnings- och kampanjarbete är meriterande men inte ett krav, då du i början av din anställning kommer att få en introduktion och kortare utbildning till alla moment som tjänsten innehåller.

Miljöpartiet är en arbetsplats som välkomnar mångfald och vi välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Som kampanjassistent jobbar du tillsammans med kampanjsamordnaren. Anställningens omfattning är på deltid (ca 7 h/vecka) och passar dig som vill tjäna lite extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är fast. Arbetet utgår från vårt kansli i centrala Uppsala, men kan ske över hela kommunen och länet. Även arbetstiderna kan variera och vara förlagda på så väl helger som kvällar enligt överenskommelse.

Tjänsterna tillsätts snarast och sträcker sig till valet 2022.

Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan till:

joachim.hoggren@mp.se

Vid frågor angående tjänsten kontakta:

Joachim Höggren, ordförande, Miljöpartiet i Uppsala

Mejl: joachim.hoggren@mp.se

eller

Hanna Carlsson, valsamordnare, Miljöpartiet i Uppsala/Uppsala län

Mejl: hanna.carlsson@mp.se

Lediga jobb i Uppsala län

Uppsala län, 8 juli 2022

Politisk sekreterare med fokus på kommunikation för Miljöpartiet de gröna i Uppsala, 100 % 

Uppsala län, 12 juni 2022

Miljöpartiet söker organisationsutvecklare och valsamordnare i Uppsala kommun och Uppsala län

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Alla lediga jobb