Valsamordnare för Miljöpartiet i Västerås/Västmanland!

Vi söker en engagerad medarbetare med gröna värderingar som kan hålla ihop arbetet inför valet 2022. Tjänsten är en flexibel projektanställning som kan utformas efter dina möjligheter, med start någon gång under våren.

Arbetsbeskrivning
Vi söker någon som kan vara spindeln i nätet för valkampanjen i Västmanland och Västerås, och organisera en kampanj som är lätt för ideella medlemmar att delta i.
Ansvarsområden:

  • Samordna aktiviteter, kampanjer och utbildningar.
  • Intern kommunikation med medlemmar.
  • Engagera och stötta lokalavdelningar och medlemmar i hela distriktet.
  • Hantera administration, planering, ekonomi och myndighetskontakter.
  • Ansvara för samordning och kommunikation med riksorganisationen
  • Arbetsledning av kommunikatör och valassistenter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort engagemang för de gröna värderingarna och har förmåga att leda, organisera och engagera ideella krafter. Det är viktigt att du är prestigelös, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du bör kunna arbeta under stress, ha lätt för att samarbeta och vara flexibel.

Det är viktigt att du har erfarenhet från ideell sektor samt från projektledande och arbetsledande roll, och om du redan har varit med om en valrörelse eller annat kampanjarbete är det bra. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning.Tidigare erfarenhet av pressarbete, digital kommunikation och krishantering samt körkort är meriterande.

Praktiskt
Miljöpartiet i Västerås och Västmanland samarbetar inför valrörelsen 2022, och du kommer att arbeta för båda organisationerna med Västeråsavdelningen som formell arbetsgivare. Västerås har en aktiv lokalavdelning med två kommunalråd i majoritet och en politisk sekreterare på halvtid. I regionen har vi ingen representation sedan 2018, men en aktiv ideell distriktsstyrelse. Kansliet är i Västerås, där valkampanjen kommer utgå från och merparten av våra medlemmar befinner sig, men det kommer också att förekomma en hel del resor till övriga avdelningar i länet.

Anställningen kommer vara på deltid (50-80%) från februari/mars till sista september, med möjlighet till flexibel arbetsgrad beroende på din situation. Om möjligt ser vi gärna att du kan arbeta heltid några veckor i valets slutskede.

Har du frågor får du gärna maila eller ringa oss!

Ansökan ska bestå av CV och personligt brev som skickas till [email protected] senast 30/10. Vi kommer att hålla intervjuer under november månad.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter:

Rebecka Dejby, styrelseordförande MP Västerås
[email protected]

Marléne Tamlin, valgruppssammankallande MP Västerås
[email protected]

Pernilla Rinsell, distriktsordförande MP Västmanland
[email protected]

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: