En sommarhälsning från MP Arvika

En sommarhälsning från MP Arvika

Här kommer sommarhälsningar från oss i miljöpartiet i Arvika med information om olika aktiviteter inför valet 9 september. Om någon skulle vilja va med och hjälpa till och kampanja, montera ihop vår valstuga eller dela ut flyers så skulle det vara toppen. Hör då av er till undertecknad.


1 augusti har vi ett planeringsmöte och går igenom naturskyddsföreningens frågor till de lokala partierna i Arvika. Vi har inte bokat lokal för det, men vid vackert väder så träffas vi utomhus. Hör av dig om du vill hänga med.

3 augusti skulle vi helst vilja få upp vår valstuga, men om vi inte får någon support så blir det efter 10 augusti. Hör av dig om du kan hjälpa till.

6 augusti kommer vår demokrati- och kulturminister Alice Bah Kunkhe till Arvika och ska delta i projektet ”valet är ditt”. Programmet börjar kl. 14.00 i stadsparken, annons kommer i AN 1/8. Alice kommer att åka med tåget Färdinand från torget ca 13.40 och du välkomnas att åka med tåget, vi bjuder på färden, men vill gärna att du föranmäler för garanti av plats.

14 augusti kl. 18.00 deltar vi i landsbygdsträff i Equmeniakyrkan i Tvärud.

15 augusti kl. 15.00 blir det politikerutfrågning anordnat av pensionärsföreningarna på biblioteket då vi deltar.

20 augusti får Arvika besök av vår finans-, markands- och konsumentminister Per Bolund. Han besöker vår valstuga på torget ca 10.15

23 augusti har Lärarförbundet anordnat en politikerutfrågning på Kyrkebyskolan kl. 19.00

27 augusti drar kommunfullmäktige igång igen och vi startar upp våra ordinarie öppna möten på ANC kl. 17.30 då alla medlemmar är välkomna.

1 september får vi besök av vår riksdagsledamot i miljö- och jordbruksutskottet Stina Bergström. Hon kommer att finnas med oss i vår valstuga på torget och kan svara på frågor om bl a riksdagsarbetet.

9 september VALET 2018.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller synpunkter

Vänliga hälsningar Anneli Englund, miljöpartiet i Arvika

arvika@mp.se. Tfn 0702508875

Relaterade nyheter

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter