Ny styrelse för MP Gävleborg

Nyligen samlades MP Gävleborg för årets digitala distriktsstämma. - Det har varit en bra årsstämma. Med anledning av Coronaviruset hölls stämman även i år digitalt. Det fungerade bra, även om det tog mera tid än planerat . Med det uppdaterade regionpolitiska programmet har vi nu en bra grund inför valet 2022. Det bästa med stämman var hur mycket bättre programmet blev efter kloka inspel från medlemmar i hela länet, säger Karin Jansson, omvald som ordförande.

Omställningen till ett grönt samhälle behöver ske nu och det kräver en stark grön kraft. Det finns många utmaningar men också många möjligheter. Programmet “Ett grönt Gävleborg är möjligt” beskriver MP Gävleborgs politiska idéer och förslag för en hållbar utveckling i länet.

- Jag ser fram emot att tillsammans med Miljöpartister i hela Gävleborg få ta fram viktiga politiska förslag för nästa mandatperiod. Takten i hanteringen av klimatkrisen måste öka drastiskt. En omställning till ett hållbart och uthålligt samhälle blir allt viktigare! säger Joann Ling, omvald som ordförande.

Under stämman valdes den styrelse som ska leda distriktet under året.
Karin Jansson, Ljusdal - ordförande (omval)
Joann Ling, Söderhamn - ordförande (omval)
Bengt Samuelsson, Söderhamn -kassör (omval)
Ledamöter:
Britt-Marie Rosenqvist, Bollnäs (omval)
Madelene Håkansson, Ockelbo (omval)
Ann-Katrin Myles, Gävle (omval)
Andrea Bromhed, Hudiksvall (nyval)
Mårten Gulin, Gävle (nyval)
Ersättare:
Nanok Stagnell, Hudiksvall (omval)

Förutom styrelse valdes också övriga förtroendevalda, som valberedning, riksvalberedare, revisorer, ambassadörer och förtroendevalda till styrelsen för Stiftelsen Fistulasjukhuset.

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: