Utflykt till framtidens Gnesta

Den 26 juni, klockan 18-20

Under de kommande åren kommer Gnesta tätort genomgå en stor förändring när hundratals bostäder ska byggas tillsammans med skolor, parker, idrottsplaster och stora förändringar i centrum. För dig som vill få en bättre bild av vad, hur och när Gnesta byggs ut håller vi i Miljöpartiet de gröna i Gnesta en cykelutflykt genom flera av de planerade områdena, från Österkärv till Vackerby trädgårdsstad. Tillsammans med Gnesta kommuns planeringschef Tomas Enqvist kan du få en tydligare bild av hur orten kommer förändras och få svar på dina frågor. 

Cykelturen är ett helt öppen för alla oavsett partitillhörighet. Vi möts utanför vårdcentralen klockan 18.00 den 26 juni och Mlljöpartiet bjuder på fika under cykelturen.

Vi avslutar kvällen med ett kort medlemsmöte för ni deltagare som är medlemmar i MP Gnesta. Ta med egen cykel. För dig som av något skäl inte kan cykla finns en elbil som följer oss på turen.

Anmäl dig gärna till Miljöpartiets gruppledare Gustav Edman på [email protected] eller genom ett SMS till 0733-800870. Frågor om cykelturen kan besvaras på samma kontaktuppgifter. 

Välkommen!

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: