Sensommarträff vid Kroksjön med Miljöpartiet Hylte

Sensommarträff vid Kroksjön med Miljöpartiet Hylte

Välkomna till Grön Sensommarträff med Miljöpartiet de Gröna i Hylte

Vi träffas söndagen den 29 augusti 2021 kl. 16.15 på Solsidan vid Kroksjöns östra strand strax norr om Unnaryd. Solsidan är det sista huset när man tagit sig förbi Kroksjöns Trähantverk (där parkeringen också finns).

Idéen är att ha en avslappnad medlemsträff där det finns rum för oss att vara tillsammans och inspireras mitt i naturen. Förhoppningen är att vi skall kunna vara utomhus då temperaturerna fortfarande är riktigt behagliga och det är en fin miljö att vistas ute i. Vi har också lite frågor och uppgifter som vi kan ta oss an när det passar in.

Program

16.15-16.30. Vi samlas kring en kopp te/kaffe o.l.

16.30-17.30 frågeaktiv grön promenad runt Kroksjön, med stopp vid Brunnsbacka Såg, Into the Woods-dungen och Hängbron med en stunds skogsbad i blåbärsskogen.

17.30-18.30 maten lagas av säsongens nyskördade, mestadels ekologiska, grönsaker och bär, ev. med kött, fisk och vegetariskt alternativ och avnjuts i Sinnesroträdgården vid Solsidan, med sjöutsikt och, om vädret tillåter det, brasa. Vi har möjlighet att vara ute ganska skyddat men även inomhus ifall vädret tar överhand

Ca 18.00/18.30 Hemlig gäst

Ca 18.30-19.00 Öppet samtal och en liten gruppövning

19.00-19.15 Avslut och tack för idag.

Anmälan

Vi behöver veta i förväg hur många som deltar och vill därför gärna att du/ni anmäler ert deltagande senast nu på måndag, den 23 augusti. Träffen är öppen för medlemmar med familj. Och har du någon vän som du tror är intresserad av att bli medlem framöver så får du gärna bjuda med denna också. Ange i anmälan om du vill ta med fler än dig själv!

Planen är att äta säsongens grönsaker, örter, bär och frukt och nyupplockad potatis, ev. med något tillbehör med kött/fisk och vegetariskt alternativ. Mestadels ekologiskt och närproducerat. Har ni några speciella betänkligheter, önskemål eller allergier kring matval? Se då till att ange det i anmälan. Eller är det kanske rentav något ni gärna vill ta med/dela med er av?

Anmälan sker via följande formulär: https://forms.gle/FWG7MWeLm1iE3nCx5

Det går också att anmäla via mejl: hylte@mp.se eller genom att sms’a Lisa Rimestad på telefon 070-993 51 42

Relaterade event

Västra Götaland, 23 februari 2024

Temakväll 26/2: Jämställdhet

Halland, 19 februari 2024

Årsstämma i Falkenberg 13 april

Halland, 19 februari 2024

Daniel Helldén i Varberg 23 februari

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs om alla event