Kontakta oss

Lyssna

Har du en fråga eller fundering om grön politik? Du kanske vill veta mer om vad vi driver här i Kalmar eller ta en fika med någon av våra företrädare? Tveka inte att höra av dig så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

 

Har du en generell fråga om oss, vår verksamhet eller egentligen vad som helst kan du alltid maila: 

 

Du kan även ta kontakt med någon av våra företrädare direkt! 

- Är du nyfiken på vilken politik vi driver lokalt? Kontakta vår gruppledare Max Troendlé, [email protected] eller 072-531 75 27. 

- Har du en fråga som rör vår lokalavdelning eller formalia? Kontakta våra ordförande Jonas Löhnn, [email protected] eller 070-209 82 00. 

- Har du en fråga som rör våra aktiviteter? Kontakta vice ordförande Alexander Franzén, [email protected] eller 072-225 25 60. 

- Har du en fråga som rör landstingets verksamhet? Kontakta vårt landstingsråd Jessica Rydell, [email protected] eller 070-996 39 64

 

Är du under 27 år och är nyfiken på vårt ungdomsförbund Grön Ungdom? Kontakta deras ordförande Alexander på [email protected] eller 072-225 25 60. Du hittar även deras Facebook här

 

Media? Kontakta gruppledare Max Troendlé på [email protected] eller 072-531 75 27. 

 

Är du nyfiken på vad vi gör? Vill lära dig mer om grön politik och kanske bli medlem? Varmt välkommen att komma på ett möte och kolla vad vi gör! Vi har vanligtvis möten varannan onsdag i IOGTs lokaler på Trädgårdsgatan 12 i Kalmar. Här hittar du vår mötesplanering

 

Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar! 

Här visar vi lokal politik från Kalmar län.

Kalmar län Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering om grön politik? Du kanske vill veta mer om vad vi driver här i Kalmar län eller ta en fika med någon av våra företrädare? Tveka inte att höra av dig så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Läs mer

 

Har du en generell fråga om oss, vår verksamhet eller egentligen vad som helst kan du alltid maila: 

 

Har du en fråga som rör vår valrörelse? Kontakta vår valsamordnare Alexander Franzén på [email protected] eller 072-225 25 60. 

 

Du kan även ta kontakt med någon av våra företrädare direkt! 

- Max Troendlé, språkrör [email protected] eller 072-531 75 27. 

- Anna bodjo, språkrör [email protected]  

- Jessica Rydell, landstingsråd [email protected] eller 070-996 39 64

 

 

Är du under 27 år och är nyfiken på vårt ungdomsförbund Grön Ungdom? Kontakta deras ordförande Alexander på [email protected] eller 072-225 25 60. Du hittar även deras Facebook här

 

Du har väl inte missat "fika, skitsnack och politik med Max"? Vårt nya koncept där du som väljar ska få enklare att träffa din gröna riksdagskandidat. Här hittar du mer information: https://goo.gl/forms/guuJnaQCv8Ff5pDy1. 

 

Och du, glöm inte att följa oss på sociala medier! 

Facebook   Instagram

 

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: