Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb i riksorganisationen

Politisk sekreterare för Max Andersson i EU-parlamentet

Nu söker vi en politisk sekreterare till EU-parlamentariker Max Anderssons (MP) kontor. Vi önskar en person som kan hjälpa till med att få genomslag för en grön politik.

Pressekreterare och kommunikationsstrateg till Miljöpartiets kansli i EU-parlamentet

Till Miljöpartiets kansli i EU-parlamentet söker vi nu en pressekreterare och kommunikationsstrateg till EU-parlamentariker Bodil Valero och Max Andersson.

Praktikplats hos EU-parlamentariker Jakop Dalunde

Vill du vara med och göra Europa grönare? Brinner du för en hållbar och human värld? Vill du vara med i storpolitikens centrum och få inblick i EU:s lagstiftningsarbete? Då är detta annonsen för dig.

Administrativ assistent till gröna gruppens generalsekreterare

Gröna gruppen i Europaparlamentet söker nu en administrativ assistent till sitt kontor i Bryssel.

Miljöpartiets riksdagskansli söker en politisk sekreterare till miljöteamet

Miljöpartiets riksdagskansli söker en politisk sekreterare med placering i miljöteamet. Heltid 35 tim/vecka.

Aktuella jobb lokalt

Mp Järfälla söker politisk sekreterare/valsamordnare

2018 är ett spännande år med val till riksdag, kommuner och landsting. I Järfälla sitter Mp i styret tillsammans med S och C och har genomfört mycket grön politik. Vårt mål är utveckla ny grön politik och växla upp det gröna avtrycket nästa mandatperiod. Sök den här tjänsten om du vill vara med oss och förändra framtiden i en grön riktning.

Valsamordnare till Miljöpartiet i Malmö

Miljöpartiet i Malmö söker nu en valsamordnare som ska säkerställa planering, genomförande av aktiviteter och medlemsdelaktighet inför valet 2018.

Valkoordinator för Miljöpartiet i Stockholms Läns Landsting

Vi söker dig som ska koordinera Miljöpartiet i Stockholm läns landstings arbete i valrörelsen. Det handlar om att skapa förutsättningar och ge stöd till kunniga och engagerade kandidater så att det kommer till sin rätt i valrörelsen. Det handlar om att förekomma problem, rodda folk och lösa problem.

Miljöpartiet de gröna i Stockholmsregionen söker en valsamordnare

Vi söker en valsamordnare med vana av att driva kampanj. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att genomföra den regionala valrörelsen utifrån den antagna valplanen. Du kommer att arbeta nära de lokala valsamordnarna i regionens 26 kommunavdelningar samt landstings- och riksdagskandidater. Du kommer även att samordna vår valrörelse med riksorganisationen.

Miljöpartiet de gröna i Västerås söker valsamordnare

Miljöpartiet i Västerås söker en valsamordnare till valrörelsen 2018. Valsamordnaren är en nyckelperson för att få valrörelsen att fungera och vara ett led i att Miljöpartiet i Västerås gör ett framgångsrikt val. Tjänsten är en projektanställning på heltid från mars 2018, eller enligt överenskommelse, till oktober 2018.

Valkoordinartor

Miljöpartiet i Västra Götaland söker en person med social kompetens som vill vara med och förverkliga den gröna politiken och verka för en grön framgång i valet. Visstidsanställning på heltid från 2018-01-22 – 2018-09-21.

Valkoordinartor

Miljöpartiet i Västra Götaland söker en person med social kompetens som vill vara med och förverkliga den gröna politiken och verka för en grön framgång i valet. Visstidsanställning på heltid från 2018-01-22 – 2018-09-21.

Miljöpartiet de gröna i Halmstad söker valsamordnare!

Vi söker dig som delar Miljöpartiets grundläggande värderingar. Det är en fördel men inget krav om du har erfarenhet av politiskt arbete för Miljöpartiet. Du kommer att samarbeta med styrelsen på ett kreativt sätt.

Miljöpartiet de gröna i Halland söker valsamordnare

Vi söker dig som vill arbeta på uppdrag av föreningens styrelse med att planera och leda partiets valrörelse. Du ansvarar för att formulera och genomföra valplanen, utifrån strategiska beslut fattade av styrelsen.

Miljöpartiet de gröna i Karlstads kommun söker en valsamordnare

Tjänsten är en projektanställning och tjänstgöringsgrad tas fram i samråd med sökande. Vår utgångspunkt är: halvtid från och med januari till och med sista juli 2018. Under valrörelsen, dvs. augusti till och med den första oktober ökas tjänstgöringsgraden till heltid.

Valkoordinartor

Miljöpartiet i Västra Götaland söker en person med social kompetens som vill vara med och förverkliga den gröna politiken och verka för en grön framgång i valet. Visstidsanställning på heltid från 2018-01-22 – 2018-09-21.

Väljarkontakt/pressamordnare

Miljöpartiet i Västra Götaland söker en person med grafisk kompetens som vill vara med och förverkliga den gröna politiken och verka för en grön framgång i valet. Visstidsanställning på heltid från 2018-01-22 – 2018-09-21.

Miljöpartiet de gröna i Solna söker en politisk sekreterare

Vi söker en snabblärd, självgående politisk sekreterare under valåret. Anställningsgrad 50-80%.

Miljöpartiet​ ​de​ ​gröna​ ​i​ ​Västernorrland​ ​söker​ ​distriktssekreterare

Vill du vara MP Västernorrlands sammanhållande länk? Tycker du att det är roligt att hålla ordning på andra? Och framförallt, delar du våra värderingar och vill hjälpa oss driva våra framtidsfrågor och rädda världen? Då är du välkommen att söka jobbet som distriktssekreterare!

Bli vår politiska sekreterare i Botkyrka!

Vi söker en vikarierande politisk sekreterare, är det du? Välkommen med din ansökan!

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad söker en valsamordnare

Stockholms modernaste parti söker dig som vill bidra till vår bästa valrörelse någonsin. Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad är idag tredje största parti, och vår ambition är att ingen ska kunna bilda majoritet utan oss efter valet 2018.

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: