Lediga jobb

Lyssna

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb lokalt

Vill du arbeta som medlemskoordinator för en växande grön rörelse?

Då kanske detta är jobbet för dig! Miljöpartiet i Göteborg söker en nyfiken, driven och ambitiös medlemskoordinator.

Vill du kampanja för en växande grön global rörelse?

Då är detta jobbet för dig!

Miljöpartiet i Lund söker valsamordnare

Valsamordnaren är en nyckelperson för att få valrörelserna att fungera och vara ett led i att Miljöpartiet Lund gör ett framgångsrikt val. Projektanställning på 60%, som ev kan utökas.

Sökes: Extra krafter under valrörelsen/blivande kampanjproffs

Har du mycket att ge under årets valrörelse? Då ska du söka till MP Skånes aktivitetspool. Nu söker vi engagerade personer som vill jobba extra mycket inför valet den 9 september och vara tillgängliga för aktiviteter på andra orter och i andra kommuner än sin egen.

Vill du kampanja för en växande grön global rörelse? Då är detta jobbet för dig!

I september 2018 är det dags för planetens viktigaste val. Därför söker Miljöpartiet i Västra Götaland ett antal drivna och utåtriktade personer som kan arbeta med att kampanja för oss under valrörelsen. 2-3 tjänster kommer att tillsättas redan i april, och ytterligare ca 10 tjänster kommer att tillsättas sista månaden innan valet.

Är du vår nya valkommunikatör?

Miljöpartiet Östergötland söker en valkommunikatör till valrörelsen 2018. Brinner du för för grön politik? Vill du jobba med valrörelsen? Är du en fena på att få andra att synas och höras? Då kanske du är vår nya valkommunikatör!

Annons Valsamordnare MP Härnösand. Sista ansökningsdag 4 mars.

Tycker du också att grön politik är svaret på dagens samhällsutmaningar? Gillar du att planera, strukturera och stötta andra? Då söker vi dig att bli spindeln i nätet för MP Härnösand i valrörelsen 2018.

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stadshus söker dig som vill jobba med sociala medier och som har grafisk kompetens

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stadshus har i dag ansvar för miljö-, social- och trafikroteln. Nu behöver vi en vikarie till vår pressavdelning.

Miljöpartiet Jämtland Härjedalen söker valsamordnare

Vill du vara spindeln i nätet som är valrörelsen 2018? Gillar du att planera, strukturera och stötta andra? Då söker vi dig att bli våran valsamordnare!

MP-Uppsala län söker pressekreterare

Känner du också att grön politik, omställning och hållbarhet är svaret på dagens klimat- och miljöutmaning? Vill du bidra med din kunskap i världens viktigaste valrörelse? Inför valet 2018 är det centralt att vi når ut och vi söker därför dig som inspireras och älskar att arbeta med media. Du kommer arbeta utåtriktat och självständigt i nära samarbete med vårt engagerade team.

MP-Uppsala söker politisk sekreterare med inriktning - kommunikatör

Känner du också att grön politik med omställning till ett hållbart samhälle är svaret på dagens klimat- och miljöutmaning? Vill du bidra med din kunskap i världens viktigaste valrörelse? Inför valet 2018 är det centralt att vi når ut i alla de kanaler där människor är aktiva – vi söker därför dig som har bred erfarenhet av såväl trycksaksproduktion som rörlig bild i digitala kanaler. Tillsammans med ett engagerat team kommer du att arbeta med partiets kommunikation inför valet.

Kommunikativ valsamordnare med intresse för sociala medier - Linköping.

Miljöpartiet i Linköping söker en valsamordnare till valrörelsen 2018. Valsamordnaren är en nyckelperson för att få valrörelsen att fungera och vara ett led i att Miljöpartiet kommunalt gör ett framgångsrikt val.

MILÖPARTIET I HUDDINGE SÖKER VALSAMORDNARE

Valsamordnaren är en nyckelperson för att få valrörelserna att fungera och vara ett led i att Miljöpartiet i Huddinge gör ett framgångsrikt val. Visstidsanställning på 50%.

Valsamordnare för Miljöpartiet de gröna i Eskilstuna

Miljöpartiet i Eskilstuna söker en valsamordnare till förstärkning av partiets arbete inför valen till riksdag, kommun och landsting.

Valsamordnare för Miljöpartiet de gröna i Eskilstuna sökes

Miljöpartiet i Eskilstuna söker en valsamordnare till förstärkning av partiets arbete inför valen till riksdag, kommun och landsting. Valsamordnaren är en nyckelperson i samordningen av valrörelsen och är en viktig del i att Miljöpartiet i Eskilstuna gör ett framgångsrikt val.

MP Västerbotten söker Valsamordnare och Kanslist

Brinner du för grön politik? Vill du jobba med valrörelsen? Gillar du att planera, samordna och stötta andra? Fantastiskt, då kanske du är vår nästa valsamordnare eller kanslist!

Miljöpartiet de gröna i Örebro län söker digital kommunikatör

Känner du också att grön politik, omställning och hållbarhet är svaret på dagens klimat- och miljöutmaning? Vill du bidra med din kunskap i världens viktigaste valrörelse? En viktig del av kommande valrörelse kommer att bedrivas på sociala medier. Vi söker därför dig som har erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring. Du kommer att få en nyckelroll genom att samordna både partidistriktets och lokalavdelningarnas valbudskap i sociala medier.

Miljöpartiet de gröna i Västerås söker valsamordnare

Miljöpartiet i Västerås söker en valsamordnare till valrörelsen 2018. Valsamordnaren är en nyckelperson för att få valrörelsen att fungera och vara ett led i att Miljöpartiet i Västerås gör ett framgångsrikt val. Tjänsten är en projektanställning på heltid från mars 2018, eller enligt överenskommelse, till oktober 2018.

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: