Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

I Miljöpartiet arbetar vi tillsammans för en grön, hållbar och medmänsklig värld. Att jobba hos oss är givande, tryggt och roligt!

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiet de grönas riksorganisation söker vikarierande samordnare för partistyrelsen

Vill du arbeta med politik och kommunikation för en hållbar värld? För ett samhälle där vi varken bränner ut planeten eller oss själva. Då hör du hemma hos oss på Miljöpartiet. Nu vill vi förstärka vårt partikansli och letar efter en samordnare som ska bistå partistyrelsen i deras arbete.

Aktuella jobb lokalt

Miljöpartiet Linköping söker en valsamordnare

I september är det dags för ett av nutidens viktigaste val. Miljöpartiet har en vision om en hållbar kommun. Vi vill se ett koldioxidneutralt Linköping, där alla barn har en framtidstro och de sociala klyftorna minskar. Ett Linköping där det är lätt att leva gott utan att tära på jordens resurser och där alla får samma möjligheter oavsett bakgrund och ekonomiska förutsättningar. Vill du vara med och bidra till den visionen?

Miljöpartiet Botkyrka söker valsamordnare

Vi söker en engagerad person som vill vara med och driva den gröna valrörelsen i Botkyrka. Du kommer arbeta med att aktivera våra medlemmar och kommunicera grön politik till medborgare i kommunen.

MP Örebro län söker organisationsutvecklare och valsamordnare

Miljöpartiet de gröna i Örebro län söker dig som vill stärka Miljöpartiets organisation och kommunikation inför valet 2022. Du brinner precis som vi för att bygga ett samhälle där alla är en del av den hållbara omställningen och du vill vara en kugge i den gröna valrörelsen. Vi ska växa, vill du vara med?

Kampanjledare för Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad

Miljöpartiet i Stockholms stad växlar nu upp för valrörelse och söker därför en kampanjledare till vårt medlemskansli.

Är du vår nästa organisationssekreterare?

Vi söker dig med initiativförmåga och ett stort intresse för politik- och samhällsfrågor.

Är du MP Lunds valsamordnare?

Miljöpartiet de gröna i Lund söker valsamordnare ca 50% jan/feb 2022-sept/okt 2022.

Miljöpartiet i Malmö söker kampanjassistenter inför valrörelsen 2022

Miljöpartiet i Malmö söker flera kampanjassistenter som ska stötta valgruppen i genomförandet av kampanj- och valaktiviteter under vårterminen och sommaren inför valet den 11 september 2022. Jobbet är till att börja med på timmar, men kan övergå till 50-100% när vi går in i fullskalig valrörelse.

Kandidera för Miljöpartiet i Jämtland Härjedalen

Att INTE agera är att agera. Så enkelt är det.

Videoproducent - projektanställning i valrörelsen

Vill du bli videoproducent hos oss i ca 6 månader? Vi söker en person som kommer att vara vår primära go-to-person i valrörelsen när det gäller produktion av video, både live och on demand. Du får ansvar för vår professionella interna studio och de produktioner som vi gör därifrån. Vi är ett team som jobbar med olika upplägg, format och koncept - alla med fokus på valrörelsen 2022. Du är den som operativt genomför sändningar och säkerställer bästa möjliga kvalitet i alla produktioner.

MP Värmland och Karlstad söker valkoordinator

Vill du bidra till Sveriges roligaste valkampanj? Miljöpartiet de gröna i Värmland och lokalföreningen Miljöpartiet i Karlstad söker en valkoordinator för tiden feb-sep 2022

Miljöpartiet i Malmö söker en valledare på 100%

Miljöpartiet de gröna i Malmö söker en valledare på 100% med start så snart som möjligt till och med 14 oktober 2022. Valledaren kommer tillsammans med valsamordnaren och valgruppen att leda MP Malmös valrörelse.

Sökes: kampanjanställd

Vi söker nu timanställda kampanjanställda som kommer stötta upp kansliet i kampanjer. Din roll som kampanjanställd är att göra Miljöpartiet de Gröna synliga för väljarna i Västra Götaland på gator och torg!

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: