Lediga jobb

Lyssna

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljö- och klimatminister Isabella Lövin söker en slipad skribent och pressekreterare

Miljöpartiet de gröna söker kanslichef

Miljöpartiets riksdagskansli söker en politisk sekreterare med ansvar för budgetfrågor

Till Miljöpartiets riksdagskansli söker vi en politisk sekreterare med ansvar för ekonomiska- och budgetpolitiskafrågor. I tjänsten ingår även att arbeta med och utveckla vår politik inom andra områden.

Aktuella jobb lokalt

KAMPANJA FÖR EN VÄXANDE GRÖN RÖRELSE

Miljöpartiet i Sundbyberg söker kampanjansvarig i EU-valet

Miljöpartiet i Sundbyberg trappar nu upp valrörelsen. Vi söker därför en kampanjansvarig som ska ha huvudansvaret för att planera och genomföra våra externa aktiviteter under valet. Tjänsten som kampanjansvarig är en projektanställning på 50-100 procent med startdatum 1 april till och med den 30 maj 2019.

Miljöpartiet i Järfälla söker politisk sekreterare

Miljöpartiet i Järfälla bedriver en aktiv oppositionspolitik i samarbete med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. I Järfälla styr en minoritetskoalition bestående av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna. Sverigedemokraterna har på detta sätt vågmästarställning i kommunstyrelse, kommunfullmäktige och nämnder.

Grön ungdom Syd söker Ombudsperson

Grön Ungdom Syd är Miljöpartiet de gröna i Skånes ungdomsförbund. Vi kämpar för klimatet och medmänskligheten. Nu söker vi en ombudsperson som vill arbeta nära vår styrelse med att utveckla organisationen och bistå styrelsen i dess arbete.

Miljöpartiet de gröna i Skåne söker: Organisationsutvecklare, 40 %

Miljöpartiet de gröna i Skåne söker nu en person som kommer att ansvara för att fortsätta utveckla vår organisation för framtiden. Vår ambition är att utgöra en modern politisk kraft som involverar människor i att finna gröna långsiktigt hållbara lösningar på de utmaningar vi står inför.

Miljöpartiet i Södertälje söker en kanslist (deltid).

Miljöpartiet de gröna i Södertälje går igenom en intern organisationsutveckling och kansliets arbete behöver förändras för att bättre stödja och vara en del av den utvecklingen.

Miljöpartiet i Solna söker en politisk sekreterare på deltid.

Miljöpartiet i Solna bildar efter två decennier i opposition ett majoritetsstyre tillsammans med Alliansen. Detta innebär för oss alla ett nytt sätt att arbeta. Vill du vara med att ställa om från att opponera till att leda? Miljöpartiet har två kommunalråd och en politisk sekreterare, och med en politisk sekreterare på deltid får vi ett politiskt kansli med fyra personer och stor kapacitet att leda EU-valrörelsen och samtidigt styra i Solna.

Miljöpartiet i Norrtälje söker en politisk sekreterare

Miljöpartiet styrde tillsammans med S och C under den gångna mandatperioden och sitter nu i opposition. Vi är representerade i kommunfullmäktige, i nämnder och styrelser.

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: