Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

I Miljöpartiet arbetar vi tillsammans för en grön, hållbar och medmänsklig värld. Att jobba hos oss är givande, tryggt och roligt!

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiet de gröna söker praktikant till kommunikationsavdelningen

Vill du arbeta med kommunikation för en hållbar värld? För ett samhälle där vi varken bränner ut planeten eller oss själva. Då kanske en praktikplats på Miljöpartiets riksdagskansli är något för dig.

Miljöpartiet de grönas riksdagskansli söker praktikant

Miljöpartiets riksdagskansli söker praktikanter inför våren 2022.

Aktuella jobb lokalt

Valanställd Västra Götaland

Miljöpartiet de gröna i Västra Götaland är en distriktsorganisation i Miljöpartiet de Gröna som omfattar 49 kommunavdelningar. Kansliet består idag av fem anställda: en kanslichef, en kommunikatör samt tre verksamhetsutvecklare, varav en arbetar med vårt ungdomsförbund Grön Ungdom. Vi har kontor i Göteborg och Vänersborg men vi har hela regionen som vår arbetsplats, det finns även viss möjlighet att arbeta hemifrån.

Miljöpartiet i Malmö söker en valledare på 100%

Miljöpartiet de gröna i Malmö söker en valledare på 100% med start så snart som möjligt till och med 14 oktober 2022. Valledaren kommer tillsammans med valsamordnaren och valgruppen att leda MP Malmös valrörelse.

MP Sundbyberg söker en valsamordnare!

Miljöpartiet Sundbyberg söker en engagerad medarbetare med gröna värderingar som kan hålla ihop arbetet inför valet 2022. Tjänsten är en flexibel projektanställning som kan utformas efter dina möjligheter och önskemål.

Tjänsteutlysning digital kommunikatör Miljöpartiet i Region Stockholm

Vill du va med och skapa en stark grön valrörelse? Miljöpartiet i Region Stockholm söker en erfaren kommunikatör, med särskilt digital kompetens och med erfarenhet av att producera film för social media. Tjänsten är ett tillfällig tjänst med start så snart som möjligt och fram till 1 oktober 2022.

Är du vår vikarierande politisk sekreterare med ansvar för kollektivtrafik?

Vill du förbättra, bygga ut och skapa en mer tillgänglig och miljövänlig kollektivtrafik? Brinner du för ett samhälle där vi varken bränner ut planeten eller oss själva. Vill du arbeta för Miljöpartiet de gröna i Region Stockholm i valrörelsen? Då ska du söka denna tjänst.

Miljöpartiet i Sundbyberg söker en politisk sekreterare

Miljöpartiet Sundbyberg söker en engagerad medarbetare med gröna värderingar som vill arbeta med grön politik i Sveriges snabbast växande kommun.

Är du vår valsamordnare?

Miljöpartiet de gröna i Skåne söker valsamordnare 50% januari 2022-oktober 2022.

Miljöpartiet de gröna söker valsamordnare!

Om ett år är det dags för ett av nutidens viktigaste val. Klimatkrisen är redan här och samtidigt är humanistiska värden och solidariteten i samhället under hot av nationalistiska och högerkonservativa krafter både i Europa och i Sverige. Nu måste vi göra allt vi kan för att rädda klimatet, utveckla demokratin och skapa ett starkare samhälle för alla!

Sökes: kampanjanställd

Vi söker nu timanställda kampanjanställda som kommer stötta upp kansliet i kampanjer. Din roll som kampanjanställd är att göra Miljöpartiet de Gröna synliga för väljarna i Västra Götaland på gator och torg!

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: