Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

I Miljöpartiet arbetar vi tillsammans för en grön, hållbar och medmänsklig värld. Att jobba hos oss är givande, tryggt och roligt!

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiet de grönas riksdagskansli söker praktikant

Miljöpartiets riksdagskansli söker praktikanter inför våren 2022.

Är du vår valsamordnare?

Miljöpartiet de gröna i Skåne söker valsamordnare 50% januari 2022-oktober 2022.

Aktuella jobb lokalt

Digital kommunikatör

Vill du vara med och skapa en stark grön valrörelse? Miljöpartiet i Region Stockholm söker en erfaren kommunikatör, med särskilt digital kompetens. Tjänsten är ett tillfällig tjänst med start så snart som möjligt och fram till 1 oktober 2022.

Miljöpartiet de gröna söker valsamordnare!

Om ett år är det dags för ett av nutidens viktigaste val. Klimatkrisen är redan här och samtidigt är humanistiska värden och solidariteten i samhället under hot av nationalistiska och högerkonservativa krafter både i Europa och i Sverige. Nu måste vi göra allt vi kan för att rädda klimatet, utveckla demokratin och skapa ett starkare samhälle för alla!

Kommunikatör för Miljöpartiet i Västerås/Västmanland!

Vi söker en engagerad medarbetare med gröna värderingar som kan ta fram och sprida vårt kommunikativa material inför valet 2022. Tjänsten är en flexibel projektanställning som kan utformas efter dina möjligheter, med start någon gång under våren.

Valsamordnare för Miljöpartiet i Västerås/Västmanland!

Vi söker en engagerad medarbetare med gröna värderingar som kan hålla ihop arbetet inför valet 2022. Tjänsten är en flexibel projektanställning som kan utformas efter dina möjligheter, med start någon gång under våren.

Sökes: kampanjanställd

Vi söker nu timanställda kampanjanställda som kommer stötta upp kansliet i kampanjer. Din roll som kampanjanställd är att göra Miljöpartiet de Gröna synliga för väljarna i Västra Götaland på gator och torg!

Är du vår kampanjledare för projektet Operation Samtal?

Miljöpartiet de gröna Stockholmsdistriktet är landets största distrikt inom Miljöpartiet de gröna och innefattar den regionpolitiska nivån, Region Stockholm, samt 26 kommunavdelningar.

Miljöpartiet i Umeå söker politisk sekreterare och kanslist

Miljöpartiet styr Umeå tillsammans med Socialdemokraterna, och nu söker vi en person som vill arbeta med att förverkliga vår vision för Umeå.

Miljöpartiet Jämtland Härjedalen söker en Kommunikations- och aktivitetssamordnare

Vill du arbeta med kommunikation för en hållbar värld? För ett samhälle där vi varken bränner ut planeten eller oss själva. Då hör du hemma hos oss i Miljöpartiet Jämtland Härjedalen.

Miljöpartiet i Norrköping söker politisk sekreterare 50 %.

Miljöpartiet i Norrköping verkar för att Norrköping ska bli en hållbar kommun. Vi har ett kommunalråd i opposition, tre ledamöter och två ersättare i kommunfullmäktige. Miljöpartiet har även representation i utbildningsnämnden, samhällsplaneringsnämnden, bygg- och miljönämnden, vård- och omsorgsnämnden, socialnämnden samt tekniska nämnden.

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: