Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

I Miljöpartiet arbetar vi tillsammans för en grön, hållbar och medmänsklig värld. Att jobba hos oss är givande, tryggt och roligt!

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiets riksdagskansli söker en kanslisekreterare

Tjänsten är en vikariat på 60 procent.

Kommunikatör med inriktning digitala medier och press.

Till Miljöpartiets riksdagskansli söker vi nu en kommunikatör med inriktning digitala medier och press.

Aktuella jobb lokalt

Miljöpartiet i Malmö söker en vikarierande politisk sekreterare (50%)

Är du vår nya politiska sekreterare med ansvar för kommunikation? Är du den pusselbit som behövs i vårt lag för att hjälpa våra förtroendevalda att driva igenom de beslut som behövs för Malmö? Längtar du efter att arbeta i en organisation som tar tillvara och värdesätter din professionella kompetens och drivs av en djup ideologisk övertygelse om solidaritet med människor och natur? Och vill du dessutom ha riktigt roligt med drivna kollegor som brinner för samma värderingar som du? Då är det här rätt roll för dig!

Miljöpartiet i Stockholms stadshus söker en driven pressekreterare

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stadshus har idag ansvar för miljö-, klimat- och trafikfrågorna inom den grönblåa majoriteten i Stockholms Stadshus. Nu behöver vi förstärka vår pressavdelning med en pressekreterare.

Miljöpartiet i Västerås söker politisk sekreterare

Vår politiska sekreterare kommer att vara tjänstledig, därför söker vi nu någon att fylla hans skor. Tjänsten är på deltid (48%) och löper från 3 augusti 2020 och ett år framåt, eller fram till att ordinarie politisk sekreterare återträder i tjänst.

Var med

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: