Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb i riksorganisationen

Europaparlamentariker Linnéa Engström söker assistent till Bryssel

Låter det som en lyx att få jobba med samhällsutveckling, kommunikation och grönt engagemang i en internationell miljö? Brinner du för klimatet, jämställdhet och politik? Vilken tur! Vi söker en ny kollega för ett spännande jobb som assistent i Europeiska parlamentet, Bryssel.

Strukturerad administratör till Gröna studenters kansli i centrala Stockholm

Miljöpartiets studentförbund Gröna studenter söker en administratör på halvtid till kansliet på Pustegränd.

Aktuella jobb lokalt

MP i Region Skåne söker politisk sekreterare med ansvar för press och kommunikation

Vi är ett dynamiskt gäng miljöpartister som på allvar utmanar fossilsamhället. Varje dag jobbar vi för att stärka den hållbara regionala utvecklingen, öka det kollektiva resande, förbättra primärvården och ta digitaliseringen in i vården. Vill du arbeta med press och kommunikation tillsammans med oss? Då ska du söka tjänsten som Miljöpartiet de gröna i Region Skånes politiska sekreterare med ansvar för press och kommunikation.

MILJÖPARTIET DE GRÖNA I ÖREBRO SÖKER POLITISK SEKRETERARE MED ANSVAR SOM KANSLICHEF

Vi letar efter dig som brinner för gröna frågor, är duktig på att planera och organisera samt tycker om att ha kul på jobbet.

MP Örebro kommun söker politisk sekreterare med fokus på kommunikation

Vi söker dig som vill jobba relationsskapande med politisk dialog och kommunikation. Vi rekryterar nu en politisk sekreterare som har huvudansvaret för att utveckla och driva Miljöpartiets kommunikationsarbete. Sista ansökningsdag är fredag 30 december.

Kommunikatör med inriktning PR och pressarbete

Låter det som en lyx att få jobba med kommunikation, samhällsutveckling och grönt engagemang? Har du alltid varit sugen på att uppleva en valrörelse inifrån?

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: