Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiet de gröna söker en vikarierande politisk sekreterare

Till Miljöpartiets riksdagskansli söker vi nu en vikarierande politisk sekreterare med inriktning juridik och nyanländas etablering.

Aktuella jobb lokalt

Valsamordnare Miljöpartiet Södertälje

Kom och bli vår medarbetare! Hel- eller deltid, tidsbegränsad anställning ett år, med möjlighet till förlängning.

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad söker en valsamordnare

Stockholms modernaste parti söker dig som vill bidra till vår bästa valrörelse någonsin. Miljöpartiet de gröna i Stockholms stad är idag tredje största parti, och vår ambition är att ingen ska kunna bilda majoritet utan oss efter valet 2018.

Miljöpartiet Örebro söker en valsamordnare!

Valdagen närmar sig och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att genomföra en framgångsrik valrörelse, och skapa förutsättningar för att vi ska kunna leda kommunen och göra Örebro grönare!

Politisk sekreterare, Miljöpartiet de gröna i Linköping, vikariat

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utmanande arbete. Du kommer att jobba med allt från dagsaktuella politiska frågor till långsiktig planering. Du kommer att ha kontakt med media samt ta fram underlag inför debatter, möten och medieutspel. Administrativa och kommunikativa arbetsuppgifter såsom mötesplanering, skrivande av protokoll, kommunikation via sociala medier samt samordning av aktiviteter kommer också att ingå i tjänsten.

Politisk sekreterare på 100% till Miljöpartiet i landstinget Sörmland

Miljöpartiet i landstinget Sörmland söker en politisk sekreterare på heltid. Arbetet är varierat och innefattar allt från politikutveckling och mediehantering till administration. Huvudsaklig arbetsplats är Nyköping, en timmes resa från Stockholm.

Miljöpartiet i Västerås söker politisk sekreterare

Nu söker Miljöpartiet i Västerås en ny medarbetare till vårt lag på stadshuset.

Miljöpartiet de gröna i Västmanland söker en politisk sekreterare

Delar du Miljöpartiets värderingar? Har du känsla för vad som når ut i media? Är du duktig på att snabbt läsa in dig och ”ta reda på”, skriva och sammanfatta, analysera och ge konstruktiva förslag? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som politisk sekreterare för Miljöpartiet i Region Västmanland.

MP i Region Skåne söker politisk sekreterare med ansvar för press och kommunikation

Vi är ett dynamiskt gäng miljöpartister som på allvar utmanar fossilsamhället. Varje dag jobbar vi för att stärka den hållbara regionala utvecklingen, öka det kollektiva resande, förbättra primärvården och ta digitaliseringen in i vården. Vill du arbeta med press och kommunikation tillsammans med oss? Då ska du söka tjänsten som Miljöpartiet de gröna i Region Skånes politiska sekreterare med ansvar för press och kommunikation.

MP Örebro kommun söker politisk sekreterare med fokus på kommunikation

Vi söker dig som vill jobba relationsskapande med politisk dialog och kommunikation. Vi rekryterar nu en politisk sekreterare som har huvudansvaret för att utveckla och driva Miljöpartiets kommunikationsarbete. Sista ansökningsdag är fredag 30 december.

Kommunikatör med inriktning PR och pressarbete

Låter det som en lyx att få jobba med kommunikation, samhällsutveckling och grönt engagemang? Har du alltid varit sugen på att uppleva en valrörelse inifrån?

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: