Lediga jobb

Vi tror på en hållbar värld och på människans kreativitet och förmåga att ta ansvar. Välkommen till en organisation full av människor som vill göra världen bättre.

För Miljöpartiet är det självklart att gå i prideparaden - för att visa att alla människor är lika mycket värda.

Aktuella jobb i riksorganisationen

Miljöpartiets riksdagskansli söker pressekreterare

Till Miljöpartiets riksdagskansli söker vi nu en pressekreterare som brinner för miljöfrågor och som vill arbeta för en grön framgång i valrörelsen.

Aktuella jobb lokalt

Miljöpartiet de gröna i Stockholms stadshus söker en administrativ sekreterare

Vi söker dig som är lyhörd, strukturerad och har ett öga för detaljer. Vi rekryterar nu en administrativ sekreterare till Miljöpartiet i Stockholms stadshus.

MP Malmö söker politisk sekreterare som vill arbeta med administration

MP Malmö söker en politisk sekreterare som brinner för organisation och struktur och kan axla rollen som stabens administratör.

MP i Region Skåne söker politisk sekreterare med ansvar för press och kommunikation

Vi är ett dynamiskt gäng miljöpartister som på allvar utmanar fossilsamhället. Varje dag jobbar vi för att stärka den hållbara regionala utvecklingen, öka det kollektiva resande, förbättra primärvården och ta digitaliseringen in i vården. Vill du arbeta med press och kommunikation tillsammans med oss? Då ska du söka tjänsten som Miljöpartiet de gröna i Region Skånes politiska sekreterare med ansvar för press och kommunikation.

MP Örebro kommun söker politisk sekreterare med fokus på kommunikation

Vi söker dig som vill jobba relationsskapande med politisk dialog och kommunikation. Vi rekryterar nu en politisk sekreterare som har huvudansvaret för att utveckla och driva Miljöpartiets kommunikationsarbete. Sista ansökningsdag är fredag 30 december.

Kommunikatör med inriktning PR och pressarbete

Låter det som en lyx att få jobba med kommunikation, samhällsutveckling och grönt engagemang? Har du alltid varit sugen på att uppleva en valrörelse inifrån?

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: