Valmanifest presenterat – NU gör vi Mjölby hållbart!

Valmanifest presenterat – NU gör vi Mjölby hållbart!

Idag presenterade vi i Miljöpartiet de gröna i Mjölby vårt valmanifest inför valet 2018! Valmanifestet presenterades på Sagabiografen efter en föreläsning om biologisk mångfald av Rebecka Le Moine, Biolog, årets miljöhjälte 2017 och Miljöpartiets 2:a namn till riksdagen här i Östergötland!


I MP Mjölbys valmanifest vill vi:

  • Ta klimatfrågan och miljöfrågorna på allvar! Mjölby kommun ska avancera i miljöfrågorna och investera i en hållbar framtid!
  • Skapa en hållbar lärandemiljö och satsa mer på skolan! Våra ungdomar är vår framtid och därför måste vi aldrig tveka på att investera i deras vardag!
  • Göra Mjölby kommun till ett mer inbjudande och inkluderande samhälle där alla får kan ges möjlighet att bidra och närvara på lika villkor! ålder, kön, ursprung, tro, sexuell läggning, funktionsvariation – oavsett vem du är och vad du är kapabel till så ska du hitta din plats i samhället!

Utifrån dessa tre ben utvecklar vi våra politiska förslag som går att läsa om i valmanifestet, politik som skapar bättre förutsättningar för Mjölby att utvecklas in i framtiden!

Läs vårt valmanifest i sin helhet här, eller kortversionen med alla 71 punkter vi vill genomföra här! Gå gärna in och gilla oss på vår Facebook-sida också, och ställ era frågor till oss där!

Vi ses där!

Relaterade nyheter

Örebro län, 4 oktober 2022

MP:s nya utbildningspolitiska talesperson vill att fler ska drömma om att bli lärare!

Uppsala län, 1 oktober 2022

Särskild mottagning ska ge äldre rätt vård

Örebro län, 30 september 2022

Camilla Hansén blir MP:s nya utbildningspolitiska talesperson

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter