Bengt Bivrin

Ledamot i Kommunstyrelsen och Miljö- och byggnämnden till 2022-12-31

Vem är den där Bengt Bivrin?

Bor i Strömstad – längst i väster i Sverige – sedan 2005. Uppvuxen i Huddinge, så jag har rötter även i öster. Samhällsintresserad sedan tonåren, men aktiv i partiet först 2009, då det till slut var dags att göra min del för att rädda världen. Inte helt klar med det än… Jag stimuleras både av det interna arbetet i partiet och det externa politiska arbetet.

Under min andra mandatperiod var jag ordförande i miljö- och byggnämnden, riktigt givande. Jag har också suttit två perioder i Folkhälsorådet. Sitter fortfarande kvar som ledamot i miljö- och byggnämnden – och sitter också i kommunstyrelsen (ersättare i AU).

I det interna partiarbetet är jag ledamot av distriktets valberedning och Riksvalberedningen. Uppgifter som rimmar gott med mitt intresse för människor och grupper.

I botten har jag drygt 20 år på Ericsson och Telia som ingenjör, chef och projektledare – inklusive 4 års utlandstjänst. Sedan sadlade jag om och utbildade mig till samtalsterapeut, som dock efter flytten till Strömstad inte varit möjligt att leva enbart på. Så jag har jobbat på fritids och som stödresurs i skolan, samt som taxiförare. Nu är jag egentligen pensionär, men jobbar fortfarande av och till.

För att bilden ska bli fullständig behöver jag nämna att orientering är ett stort intresse, både som aktiv och som klubbledare (vilket jag varit i olika roller sedan 1972).

Aktuella frågor för Bengt Bivrin

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Mer om Bengt Bivrin

Aktuella frågor i region och kommun

Strömstad, 9 juni 2022

Debattartikel i Strömstads Tidning 9 juni

Strömstad, 8 april 2022

Solcellspark

Strömstad, 8 april 2022

Strandpromenad från Röudden till Surbrunn

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Uppdrag med Bengt Bivrin