Robert Halvarsson

Politisk sekreterare MP Karlstad, Verksamhetsutvecklare MP Värmland

Camilla Kylin
Roberts hjärtefrågor

Kultur.

I konsten och kulturarvet speglas samhället. Kulturen skapar mötesplatser som spänner över nationsgränser, samhällsåskådningar och generationer. 2016 gjordes den största utbyggnaden av kulturen på 10 år och under 2017 fortsätter satsningarna.

Arbetslivstrygghet.

Robert Halvarsson

Mer om Robert Halvarsson

Robert Halvarsson om politik

Jag är ledamot för Miljöpartiet de Gröna Värmland i Landstingsfullmäktige, och har särskilt intresse för psykisk hälsa. Jag vill verka för att landstinget ser människan där hon är, jag ser kultur och motion som självklara komplement till annan vård.

I Karlstads kommun är jag ledamot i Vård och omsorgsnämnden samt sitter med i Rådet för personer med funktionsnedsättning. 

Jobbar gör jag till vardags med sociala medier och webb för Miljöpartiet Värmland och som arbetsledare i ett kooperativ. Efter bästa förmåga vill jag bidra till att gröna frågor om social och ekologisk hållbarhet tar plats såväl lokalt som nationellt.

Artiklar:

Sprutbyte räddar liv (2017-08-24)

Grönt ekonomiskt rådslag (2016-04-24)

Dialogvecka om framtidens sjukvård (2016-03-10)

Fler händer i äldreomsorgen (2015-08-31)

Glädjande besked om patientavgifter (2015-07-06)

Rehabiliteringsteam på försök (NWT) (2015-04-15)

Trädgården ger plats för återhämtning (2015-03-19)

Personligt

CV

Som journalist till yrket består mina yrkeserfarenheter, bortsett från frilansande på en rad redaktioner, att jag har jobbat kooperativt under flera års tid inom mediabranchen.

Här har jag kunnat se ett alternativ till en shysstare arbetsmarknad, och stärkt mig i min övertygelse att vi behöver ett samhälle där människor får en andra chans.

Mitt yrkes-CV.