Möteskalender

I Miljöpartiet i Jönköping har vi två typer av möten – Medlemsmöten och Kommunpolitiska möten – alla våra medlemmar (och de som är intresserade av att bli medlemmar) är välkomna att delta, ingen anmälan krävs. Majoriteten av båda mötena hålls på vårt kansli, Kyrkogatan 12, men på medlemsmötena kan vi ibland göra utflykter – och då specificerar vi det på hemsidan och i kallelse på medlemsmailen!

medlemsmöten fattar vi olika typer av beslut, t.ex. vilka personer som ska ha uppdrag hos oss – men det är också en plattform där medlemmar ges en uppdatering om vad som är på gång i partiet och vilka lokala events vi ska medverka på. Vi försöker också på majoriteten av medlemsmötena att ha föreläsningar/workshops med olika teman för att kompetensutveckla inom partiet.

kommunpolitiska möten diskuterar vi vad som är på gång politiskt i Jönköping – på dessa möten pratar våra politiska företrädare om vad som händer i Kommunfullmäktige, nämnder, samt om andra relevanta politiska händelser. Du behöver inte ha ett politiskt uppdrag för att delta. Vill du kanske veta mer om vad ett lokalt, politiskt uppdrag innebär? Eller har du en politisk fråga du tycker att vi ska driva? Då är de kommunpolitiska mötena rätt plattform!

Under våren håller vi dessutom i tre träffar där våra medlemmar ges möjlighet att diskutera grön ideologi tillsammans. Ett bra sätt för dig som är ny medlem att komma in i partiets politik och de gröna värderingarna! Anmälan krävs – information om innehåll skickas ut till anmälda deltagare inför varje träff. – Anmälan är stängd för i vår. Vår förhoppning är dock att dessa träffar ska bli återkommande inslag hos oss. Håll utkik!

Dator och tillbehör

Vårens möten och aktiviteter 2024:

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

 

Vår nedladdningsbara google-kalender