Karlshamn

Vi önskar er en god fortsättning på 2014! Vi hoppas att detta supervalår kommer bli en framgång för Miljöpartiet. Med förhoppningen att världen blir lite bättre än den varit, här följer några av våra medlemmars önskningar inför 2014!  

Amanda Nordin: Jag önskar att det blir självklart att vatten, organismer, gener, m.m. finns till för allt och alla och inte går att ta patent på.  
Ingrid Ågård: Att Sverige kommer igång ordentligt med omställningen vilket betyder att det går bra för Miljöpartiet i valet så vi får mycket att säga till om.   
Kim Nordlander: Önskar fler gröna jobb till Blekinge. 
Sara Månsson Möllergren: Jag önskar att SD trillar ut riksdagen i valet. 
Hélène Nordin: Min önskan är att man får bukt med den totalt hänsynslösa tjuvjakten som bedrivs på de sista afrikanska elefanter och noshörningar för elfenbenens skull.  
Anders Englesson: Jag önska att fler politiker inser sambandet mellan klimatförändringen och de politiska beslut som de själva är ansvariga för. 
Claes Jansson: Min önskan är att 2014 innebär att vi tar några steg mot en värld där det är självklart att mänskliga rättigheter gäller för alla, alltid! Vad önskar du dig? Maila in till oss så kanske vi publicerar den här: [email protected]

 

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: