En grön röst behövs mer än någonsin i Sverige.

Valet närmar sig och att debatten i Ljusnarsbergs Kommun, blossat upp kring förtroendet för vår kommunchef vill Mp här klargöra sin ståndpunkt.

Vi i MP Ljusnarsberg vill uttrycka vårt största förtroende för vår kommunchef och samtidigt lyckönska våra nuvarande kollegor S, V och Volt i det kommande valet. Att oppositionen nu riktar sig mot vår KC och ber om hennes uppsägning, samtidigt som man lyckönskar vår fd.(?) ekonomichef tillbaka är bara patetiskt. De som läst de offentliga handlingarna vet att detta tjänstemannaärende inte är taget ur luften. Bra agerat av KC däremot.

En av anledningarna till att oppositionen riktar denna kritik är att; de under mandatperiodens fyra år har haft oerhört svårt att se starka kvinnor i chefsroller/politiska roller. Exemplen är många då både V och Mp:s ledamöter har fått utstå fränare kritik än vad alla män har fått utstå. En feministisk och en jämlik kommun kan vara långt borta på måndag, så tänk över hur och var du lägger din röst på söndag.

Vill du inte vakna upp till ett liknande Sverige så krävs ett grönt parti i Sveriges Riksdag. Jimmie Åkesson kritiserar ofta Sverige för att vi ligger i framkant och är bäst i klassen. Att göra av med 4.2 jordklot som vi svenskar gör, kan knappast kallas att ligga i framkant.

En grön röst behövs mer än någonsin i Sveriges Riksdag. Rösta grönt på söndag för din, min, Sveriges och planetens framtid.

Ronnie Edvardsson ledamot Ljusnarsbergs Kommun
Miljöpartiet de gröna i Ljusnarsberg

Relaterade nyheter

Stockholmsdistriktet, 3 oktober 2023

Lagändringar krävs för ett mer effektivt arbete mot välfärdsbrottslighet  

Uppsala län, 28 september 2023

Tågkaoset är ett enormt misslyckande

Uppsala län, 22 september 2023

Lyhörd och öppen organisation främjar ständiga förbättringar

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter