Valmanifest presenterat - NU gör vi Mjölby hållbart!

Idag presenterade vi i Miljöpartiet de gröna i Mjölby vårt valmanifest inför valet 2018! Valmanifestet presenterades på Sagabiografen efter en föreläsning om biologisk mångfald av Rebecka Le Moine, Biolog, årets miljöhjälte 2017 och Miljöpartiets 2:a namn till riksdagen här i Östergötland!

Presentation av MP Mjölbys valmanifest 2018 Från vänster bakre raden: Abiola Laiyenfe, Eric Westerberg, Carl Schlyter; Från vänster främre raden: Kristina Post, Christoffer Sjögren, Rebecka Le Moine

I MP Mjölbys valmanifest vill vi:

  • Ta klimatfrågan och miljöfrågorna på allvar! Mjölby kommun ska avancera i miljöfrågorna och investera i en hållbar framtid!
  • Skapa en hållbar lärandemiljö och satsa mer på skolan! Våra ungdomar är vår framtid och därför måste vi aldrig tveka på att investera i deras vardag!
  • Göra Mjölby kommun till ett mer inbjudande och inkluderande samhälle där alla får kan ges möjlighet att bidra och närvara på lika villkor! ålder, kön, ursprung, tro, sexuell läggning, funktionsvariation - oavsett vem du är och vad du är kapabel till så ska du hitta din plats i samhället!

Utifrån dessa tre ben utvecklar vi våra politiska förslag som går att läsa om i valmanifestet, politik som skapar bättre förutsättningar för Mjölby att utvecklas in i framtiden!

Läs vårt valmanifest i sin helhet här, eller kortversionen med alla 71 punkter vi vill genomföra här! Gå gärna in och gilla oss på vår Facebook-sida också, och ställ era frågor till oss där!

Vi ses där!

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: