Visioner för Nybro 2022

Vad tänker vi i MP Nybro hur kommunen ska ser ut till slutet av nästa mandatperiod

Hej!

Nybro år 2022. - Ja, då är nästa mandatperiod av kommunfullmäktige slut. Vad tänker vi i MP Nybro om våra visioner för Nybro 2022?

Per, kandidat för valet till kommunfullmäktige menar om detta: "Till slutet av nästa mandatperiod är Nybro en mer cyklande stad. Här finns många gröna lekztor där barn kan röra på hela kroppen, där man som familj kann sitta med sin fika."

Och han tillägga: "landsbygden blomstrar med små affärer och en fungerande kollektivtrafik. En mänskligare och nedvarvande miljö, ja det är min vision av Nybro 2022".

Irmeli, också hon kandidat till kommunfullmäktige lägger en tyngdpunkt på cyklandet. Hon poängterar: "Till slutet av nästa mandatsperiod är Nybro en kommung där cykelvägnätet är välutbyggt."

Malin, som kandidera första gången till kommunfullmäktige, satsa på en bokstavligen grönare Nybro: "Till slutet av nästa mandatperiod finns i Nybro kommunala odlingar i stad och samhällen som kan förse våra skolor, boende mm. med härliga närproducerade grönsaker. Som boende på våra äldreboende eller elev på våra skolor ska det vara en naturlig sak att dra upp en morot ur jorden för att gå och äta på. Likväl somm att trä upp smultron på ett strå. Mer grönt i och kring våra samhällen.

John, redan nu sittandes i kommunfullmäktige, har en särskilt vision Nybro 2022 gällande inflyttning: "Nybro år 2022 är en stadt ditt man vill flytta!" Matsedeln i äldreboende och skolor är givetvis någonting som förtjäna uppmärksamhet: "All mat som serveras i våra äldreboende och skolor är ekologisk och i så stor mån som möjligt närproducerad".

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: