Hej då 2023 – välkommen 2024!

Ut med det gamla och in med det nya!

Pia Frohman (MP), regionpolitiskt talesperson, skriver krönikor på hemsidan en gång i månaden. Året som gick innebar fortsatt krig i Ukraina, krig i Gaza och nya värmerekord för planeten – vad betyder det egentligen för vår region? Nu handlar det om vad det nya året 2024 har att ge!

Först och främst kanske inte det viktigaste, men väl det jag ser varje dag. Just det, en ny almanacka. Den är ren, pappren är släta och de första veckorna anstränger jag mig hårt för att skriva tydligt och göra raka streck. Jag verkligen älskar de rena, släta sidorna och är fullkomligt oförmögen att upprätthålla detsamma.

2023 är slut och 2024 är som att vända blad i almanackan. Nya förhoppningar och planer nedklottrade på släta, vita sidor. Årets mörkaste dagar gav ro och stillhet. Nu är jag redo att lära nytt, dela bördan av det som behöver göras och framför allt att träffa just dig – och alla er andra som känner er redo för hjälpa till att förändra världen.

Glöm aldrig att även den lilla förändringen är just en förändring av världen, om än aldrig så liten. Som att vända blad i kalendern och skriva in mötet med just den personen som ger dig kraft och glädje.

Läs hela Pias krönika på MP Örebro läns hemsida här – då får du veta mer om regionen och mer om vad Miljöpartiet vill, länk: https://www.mp.se/orebro-lan/kronika-gron-region/

Relaterade nyheter

Örebro län, 18 juli 2024

Replik: Varför väljer regeringen bort förskolan?

Örebro län, 15 juli 2024

NA: Partierna splittrade om tjetjenska flyktingar

Skåne, 27 juni 2024

Debattartikel: Sänk Skånetrafikens biljettpriser

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter