Vi bjuder in till gratis biovisning

Vi bjuder in till gratis biovisning

Den 3 september kl. 19.00 bjuder Miljöpartiet i Blekinge in till en gratis visning av filmen ”En obekväm uppföljare” på Centrumbiografen i Ronneby.

Efter en sommar med torka, vattenbrist och stora skogsbränder har klimatförändringarna tagit sig in i vår vardag på ett påtagligt sätt. I den tvåfaldiga oscarsvinnaren "En obekväm sanning" stod just klimathotet högst på agendan. I uppföljaren " En obekväm uppföljare" får vi istället ta del av möjligheterna kring att stoppa och övervinna klimatförändringarna.

Varmt välkomna till en kväll där vi sätter fokus på våra möjligheter att stoppa klimatförändringarna, både kring arbetet som redan pågår, men också kring vad vi gemensamt kan göra för vår miljö och vårt klimat.

 

 

Ett decennium efter att "En obekväm sanning" förde klimatförändringarna högst upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur nära vi är en riktig energirevolution. Fd vicepresident Al Gore fortsätter sin outtröttliga kamp på resor runt om i världen för att utbilda en armé av "klimatmästare" och påverka den internationella klimatpolitiken.

Kameror följer honom bakom kulisserna – i både privata och offentliga stunder. Det är både roligt och gripande när han följer den inspirerande tanken att trots att insatserna aldrig varit högre, kan farorna med klimatförändringarna övervinnas tack vare människans uppfinningsrikedom och engagemang.

Relaterade nyheter

Örebro län, 1 mars 2024

Camilla Hansén (MP): Vi behöver europeisk politik för länets mathantverkare

Uppsala län, 22 februari 2024

Våra förtroendevalda

Örebro län, 19 februari 2024

Adam Arnesson (MP): Motståndskraften behöver stärkas

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter