Ny ordförande i Miljöpartiet i Värmdö

Lyssna

Miljöpartiet de gröna i Värmdö valde den 10 februari Susanne Thulin, till ny ordförande. Susanne är jurist och organisationskonsult. Susanne är känd för sin entusiasm för elcyklar. Hon gick med i Miljöpartiet inför senaste valet och är i dag ledamot i Socialnämnden och Finansieringsnämnden för äldreomsorg. Två uppdrag som ligger henne mycket varmt om hjärtat.

 

Avgående ordförande Filip Joelsson är kvar i styrelsen som ledamot tillsammans med Max Ljungberg, Håkan Berggren och Frida Axiö. Ersättare i styrelsen är kommunalrådet Malin Åberg Aas, Anneli Rönnblom och Marina Hardenbildt.

 

– Jag känner mig glad över att få förtroendet att leda Miljöpartiets lokalavdelning i Värmdö. Vi är ett parti som kännetecknas av högt i tak och ett mycket bra samarbete. Till stöd har jag en riktigt bra styrelse, mycket kompetenta politiker och många gröna, engagerade medlemmar. Jag vill arbeta för att vi ska bli ännu fler som är med och bidrar till ett grönare Värmdö, säger Susanne Thulin.

 

Miljöpartiet är i dag Värmdös tredje största parti. Sedan valet har Miljöpartiet inom Värmdökoalitionen bland annat drivit på för energieffektivisering, utveckling av förnybar energi, insamling av matavfall, upprättande av handlingsplan för återvinning av fosfor och kväve, stärkt stöd till utsatta barnfamiljer samt införande av barnomsorg på obekväm arbetstid.

 

– Som ordförande kommer jag att arbeta för att vi fortsätter lyssna på människor vi möter och att vi fortsätter vara öppna för att fånga upp deras behov. Vi vill skapa vår gröna politik tillsammans med våra väljare. Vår vision är att det är vi gröna som har den politiska ledningen i Värmdö kommun!

 

För mer information kontakta:

Ordförande

Susanne Thulin

[email protected]

070-5707227

 

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: