Event i Burlöv

Burlövsfesten den 3 september 2022

Delaktighet och demokrati

Nu är det snart dags för Burlövsfesten 2022 vid Burlöv center.

Festen är uppbyggd utifrån tre spår Lek och rörelse, Delaktighet och demokrati samt Kultur och upplevelser. Inom spåret delaktighet och demokrati kommer bland annat att skapas ett öppet forum för samtal, debatt, möten och engagemang i Burlöv där är politiker från Burlövs kommun inbjudna till två delar:  En lättsammare frågestund på stora scenen samt en möjlighet att ställa upp ett bord och möta kommuninvånarna direkt.

1. Frågestund stora scenen med extern moderator

På scenen så kommer det hållas ett samtal mellan företrädare för de politiska partierna i Burlövs kommun och frågestund där en moderator skapar en röd tråd.

Preliminär tid är den 3 september kl. 13-14.

Från Miljöpartiet de Gröna i Burlöv kommer kandidaterna till kommunfullmäktige i Burlöv, Vlado Somljacan och Tobias Steen att delta i utfrågningen

2. Torg för demokrati och delaktighet 11.00-14.30

Torget på festivalområdet öppnar klockan 10.30 för besökare. Torget stänger klockan 14.30  för att klockan 15.00 ersättas av andra arrangemang, underhållning och konserter på stora scenen.

Miljöpartiet de Gröna i Burlöv kommer att ha ett bord på torget. Här kommer det att gå att få information om det lokala valmanifestet och prata med lokala företrädare för partiet.

Mellan 12:00- 13:00 kommer Emma Berginger riksdagsledamot och kandidat till riksdagen att finnas tillgänglig vid vårt bord på torget för frågor om rikspolitiken.

Passa på och kom till Burlövs center och träffa oss där

 

 

Alla event i Burlöv

Burlöv, 5 september 2014

Tillsammans för trygghet och gemenskap

Burlöv, 28 augusti 2014

Förtidsröstningen börjar

Burlöv, 28 augusti 2014

Paneldebatt inför skolvalet

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.