Marco Venegas ökar till 90 procent

Marco Venegas tar över kommunalrådsposten för Miljöpartiet i Nyköping, då partiets andra kommunalråd Malin Hagerström lämnar det uppdraget.

 

Vid kommunfullmäktige i Nyköping på tisdag 12 april, så kommer beslut fattas om att Marco Venegas tar över hela kommunalrådsposten för Miljöpartiet i Nyköping.

Uppdraget som kommunalråd delades tidigare med Malin Hagerström, som alltså lämnar kommunalrådsposten men behåller sina övriga förtroendeuppdrag för Miljöpartiet i Nyköping. Malin har haft 30 procent av uppdragets arbetstid, som nu överförs till Marco, vilket innebär att han är kommunalråd på 90 procent.

Malin säger:

– Det är svårt att summera fantastiska men också komplexa och stundtals svåra 12 år. Men det kokar ändå ner till alla fina, kloka och kompetenta människor jag fått möjlighet att lära känna och jobba med. Stort tack ska ni alla ha!.

Marco tar nu över hela kommunalrådsposten som han tidigare delat med Malin. Marco säger:

-Jag känner mig mycket stolt och ödmjuk över det förtroende jag får av MP i Nyköping för att utöka mitt kommunalrådsuppdrag, särskilt med tanke på kommunvalet i september.

Relaterade nyheter

Uppsala län, 28 september 2023

Tågkaoset är ett enormt misslyckande

Uppsala län, 22 september 2023

Lyhörd och öppen organisation främjar ständiga förbättringar

Örebro län, 15 september 2023

Camilla Hansén: Politikervardag, och demokratifest

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter