Marlene Midtvedt

Gruppledare och ledamot kommunfullmäktige

Miljöpartist i hjärta och själ

Jag är distriktssköterska i grunden och arbetar numera som chef inom vården. Är född och uppväxt i Strömstad. Jag är gift och har en dotter. Mina studier gjordes på Uppsala Universitet och jag flyttade tillbaka till hemstaden 2010. Mina fritidsintressen är att lära mig mer om allt, vandring och löpning.

Anledningen till att jag gick med i Miljöpartiet som medlem för några år sedan var för att jag anser att det största hotet mot människans fortlevnad är klimatförändringarna. Jag vill göra allt jag kan för att mina barn och barnbarn och barnbarnsbarn har ett jordklot att leva på. Jag har under resans gång insett att om man verkligen ska kunna påverka och göra världen till en bättre plats så måste man engagera sig både i smått och i stort och jag har både möjlighet och kraft till att arbeta med detta.

Miljöpartiets värderingar är dessutom mina egna. Det finns inget annat parti jag skulle vilja gå in i och arbeta för i denna fråga. Miljöpartiet i Strömstad är ett väldigt bra parti som jag är väldigt stolt över att var en del utav och nu som styrelsemedlem, samt nr ett på listan till kommunfullmäktige, kan jag hjälpa till än mer. Ser verkligen fram emot att ta mig an uppdraget.

Aktuella frågor för Marlene Midtvedt

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Aktuella frågor i region och kommun

Strömstad, 25 mars 2023

Vi befinner oss i ett planetärt nödläge

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Uppdrag med Marlene Midtvedt

Styrelsen MP Strömstad

Kommunfullmäktige Strömstad

Styrelsen för NU-sjukvården

Marlene Midtvedt

Kommunstyrelsen Strömstad

Marlene Midtvedt