Vill du vara med och påverka politiken i Solna?

Vill du vara med och påverka politiken i Solna?

Välkommen till Miljöpartiet de gröna!


Miljöpartiets lokalavdelning i Solna har varit en aktiv kraft i Solnapolitiken i över 40 år. Vi är en del av en global grön rörelse som strävar efter en värld där alla kan leva goda liv utan att försämra förutsättningarna för kommande generationer.

Vår politik bygger på tre solidariteter: med djur, natur och det ekologiska systemet, med kommande generationer och med världens alla människor. Vi vill stoppa klimatförändringarna och miljöförstöringen, vi står upp för medmänsklighet och humanism och vi kämpar för en jämställd och rättvis värld. Vi är alternativet för alla som erkänner de utmaningar som mänskligheten står inför och som vill möta dem med aktiv politik som gör skillnad i människors vardag. Vill du också vara en del av den gröna rörelsen? Bli medlem i Miljöpartiet idag!

Att bli medlem kostar endast 240 kr, men är gratis om du är under 27 år eller student och blir medlem via Grön Ungdom eller Gröna Studenter. Som medlem finns det finns inga skyldigheter att binda upp sig på något, bara möjligheter! Vissa medlemmar är aktiva, andra nöjer sig med att stödja passivt. Om du vill finns det många möten, utbildningar och evenemang att gå på. Som medlem får du också chansen att kandidera och bli politiker. Inom Miljöpartiet Solna har vi över 25 medlemmar som engagerar sig i kommunpolitiken på sin fritid, till exempel genom att sitta i en nämnd.  Många tycker det är ett intressant sätt att bidra till lokalsamhället.

Våra gröna frågor är för viktiga för att vänta, vi måste agera här och nu. Kom med du också! Välkommen till Miljöpartiet de gröna!

 

Relaterade nyheter

Örebro län, 1 mars 2024

Camilla Hansén (MP): Vi behöver europeisk politik för länets mathantverkare

Uppsala län, 22 februari 2024

Våra förtroendevalda

Örebro län, 19 februari 2024

Adam Arnesson (MP): Motståndskraften behöver stärkas

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter