Event i Halland

Möten, medlemsträffar och utbildning 2024

Vi har en händelserik vår framför oss med möten och besök, MP Hallands årsstämma i Falkenberg och EU-val den 9 juni.

 

Årsstämma i Falkenberg

Lördagen den 13 april 2024 är det dags för MP Hallands årsstämma och i år ses vi på Murtans Trafikskola i Falkenberg kl 13:00.

Efter att vi avverkat beslutspunkterna som finns på dagordningen för Årsstämman övergår vi till ett trevligt medlemsmöte med fokus på EU-frågor, tillsammans med Magnus P Wåhlin, MP Växjö, fjärdenamn på vår EU-valsedel, och med Ola Nilsson, EU-kandidat från Halmstad och Halland.

 

 

Pär Holmgren i Halmstad

Fredag 22 mars kommer Pär Holmgren till Halmstad. Där är programmet under utarbetande — närmare detaljer kommer!

För den som vill träffa Pär redan nu så kommer Pär Holmgren till Mölndal redan på söndag den 25 februari. Medlemmar i MP Halland är välkomna att kampanja med Pär vid resecentrum eller Brogatan. Därefter, 12:30-13:30  blir det lunch och mingel med Pär i möteslokalen Lorry, våning 3, Gamla torget 1 (gamla kulturskolan), och 13:30-14:30 berättar Pär om sina erfarenheter som EU-parlamentariker. Här behövs en förhandsanmälan till maria.losman67@gmail.com med vändande mail!

MP Hallands årsstämma i Falkenberg 13 april

Lördag 13 april är det årsstämma i MP Halland, kl 13:00 på Murtans körskola i Falkenberg. Vi har glädjen att hälsa Magnus P Wåhlin, MP Växjö, välkommen som gäst. Magnus sitter i MPs partistyrelse och är nummer fyra på EU-listan. Magnus som kommer att hålla i klubban på stämman och dessutom prata EU-val tillsammans med vår egen EU-kandidat Ola Nilsson från Halmstad. Kallelse och handlingar kommer inom kort.

Valupptakt i Eslöv 20 april

Lördag 20 april ordnar MP Skåne valupptakt i Eslöv; dit är även vi från Halland hjärtligt välkomna. Det är ett heldagsprogram, från 9:30 till 16:00. Dagen kommer att fyllas med gemensamma pass och valbara seminarier. Flera av toppkandidaterna kommer att vara på plats och utbilda oss i olika sakfrågor och vi kommer också att ha pass om hur en kampanjar på bästa sätt. Mer information hittar du på mp.se/halland

 

Ulrika Westerlund, riksdagsledamot och talesperson i hbtqi-frågor (i mitten) deltog i fjolårets Pride i Falkenberg och Varberg.

Riks digitala onsdagsträffar

Koppla upp dig här. Det är alltid samma länk till de digitala onsdagsträffarna.

 

 

Alla event i Halland

Halland, 19 februari 2024

Årsstämma i Falkenberg 13 april

Halland, 19 februari 2024

Daniel Helldén i Varberg 23 februari

Halland, 28 mars 2022

Arbete med handlingsprogram

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.