Sökes: Gröna värvningshjältar!

Känner du också att grön politik, omställning och hållbarhet är svaret på dagens klimat- och miljöutmaning? Vill du bidra till världens viktigaste valrörelse?

 

Har du ett grönt hjärta? Vill du ha ett viktigt jobb vid sidan om plugget eller liknande?

Klimatet, jämställdheten och det mångkulturella samhället behöver en stark grön politik! Den gröna politiken i Örebro län behöver fler unga som vill förändra samhället på riktigt. Du kan bli en av våra hjältar. Vi letar efter dig med ett grönt hjärta som vill göra en insats i början av 2018 för att vi ska bli fler engagerade gröna inför och efter valrörelsen.

Din uppgift kommer att vara att i ett team på fyra utvalda personer förbereda och genomföra en värvningsturné. Vi kommer att ge dig/er den teambuilding, utbildning och de verktyg du/ni behöver för att genomföra värvningar på skolor, universitetet och andra platser runt om i Örebro län under januari och februari.

Vi tror att du är utåtriktad, kreativ och orädd. Du tycker att politik är intressant och framförallt grön politik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon typ av föreningsverksamhet.

Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk eller religiös tillhörighet. Du delar givetvis Miljöpartiets gröna värderingar, även om tidigare engagemang eller medlemskap i partiet inte är nödvändigt.

Anställningen sträcker sig från 10 januari till och med 30 mars 2018.

Arbetsplatsen är förlagd till partikansliet på Vasatorget 1 i Örebro, men arbetet utförs huvudsakligen ute på skolor och andra platser i Örebro och länet.

Tjänstgöringsgrad: Enstaka dagar enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse

 

Skicka ansökan till simon.tullstedt@mp.se senast 15 december.

Kontakta gärna valsamordnare Simon Tullstedt 072-1433930 för ytterligare upplysningar.