Event i Stockholmsdistriktet

Kommande kampanjer med Miljöpartiet i Stockholmsdistriktet!

Miljöpartiet i Stockholmsdistriktets kampanjer

Fasta tider och dagar för kampanj ända till valdagen!

För att alltid ha koll på kampanjerna, följ vår Facebooksida: https://www.facebook.com/miljopartietkampanj/ 
Eller gå in på webben: https://www.mp.se/stockholmsdistriktet/event/ för att hitta direkta länkar till alla event.

 

Måndag och torsdag är det aktionsdag.

På aktionsdagarna möts Operation samtal (som en del av Miljöpartiet i Stockholmsdistriktets valrörelse) Kl.17:00 på Kampanjcentralen 126, Stockholm. Vi äter lite pizza och går sen ut och kampanjar tillsammans. Hinner du inte knacka dörr men vill kampanja ändå? Vi har plakataktioner som löper parallellt med dörrknackningarna centralt i Stockholm. Det går bra att mötas på plats eller ansluta senare.

Varje onsdag är det “high-five-aktion”

Vi möts kl. 08:00 på Kampanjcentralen och kampanjar i närheten av lokalen till ca 09:15 genom att ge high five till cyklisterna i stan. Perfekt för dig som vill kampanja på väg till jobbet! Vill du ha frukost är du välkommen från 07:30.

Dörrknackning

Måndag 5/9-22: Aktionsdag, dörrknackning i Solna

Vi möts Kl.17 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och åker gemensamt till ett centralt område i Solna och knackar dörrar! Det går bra att mötas upp direkt i Solna också!
Mer information hittar du här: https://fb.me/e/1YTC25qER

Tisdag 6/9-22: Aktionsdag, dörrknackning i Solna

Vi möts Kl.17 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och åker gemensamt till ett centralt område i Solna och knackar dörrar! Det går bra att mötas upp direkt i Solna också!

Mer information hittar du här: https://fb.me/e/21JxBa533

Torsdag 8/9-22: Aktionsdag, dörrknackning i Solna

Vi möts Kl.17 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och åker gemensamt till ett centralt område i Solna och knackar dörrar! Det går bra att mötas upp direkt i Solna också!

Mer information hittar du här: https://fb.me/e/2MT0JWZmP

Övriga kampanjer

Tisdag 6/9-22: Träff för dig som är nyfiken på Miljöpartiet!

Vi möts Kl.17:30-18:30 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och har sedan en kort introduktionsträff för dig som är nyfiken på Miljöpartiet. Inga förkunskaper krävs. Från Kl.17 finns det pizza!

Mer information hittar du här: https://fb.me/e/3ronyBSgL

Onsdag 7/9-22: Morgonkampanj, High-5 kampanj utanför kampanjcentralen.

Vi möts Kl.08 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och kampanjar sedan nära lokalen till runt 09:15 genom att ge ut high-5 till cyklisterna i stan. Perfekt för dig som vill kampanja kort innan jobbet!

Mer information hittar du här: https://fb.me/e/7zPoTpn2u

KAMPANJFINAL FREDAG & LÖRDAG!

FREDAG 9 SEPTEMBER

Sista morgonrycket: High-5 kampanj

08:00 Sista rycket, nu gäller det! ⭐️ Med knappt en dag till valet ska vi nu storsatsa! Vi kommer att vara överallt och vi vill ha med dig när vi kampanjar! KL.08-09 kör vi flertalet cykelkampanjer runt om i staden, du anmäler dig i denna länk:

Sista eftermiddagsrycket: Plakat och High-5 kampanj

Sista rycket, nu gäller det! ⭐️ Med knappt en dag till valet ska vi nu storsatsa! Vi kommer att vara överallt och vi vill ha med dig när vi kampanjar! Kl.16-18 kör vi flertalet cykelkampanjer och plakataktioner/ flyerutdelning runt om i staden, du anmäler dig i denna länk

Green Rally, Hellstens Glashus Södermalm

Kl. 16:00 – 24:00 Välkommen på Green Rally! Miljöpartiets mest kända företrädare och medlemmar fyller gator och torg i hela centrala Stockholm, vi har bar-event med inspirerande talare och politiker som pratar på scenen, och slutligen efterfest med Märta Stenevi efter hennes slutdebatt i SVT! Mer information hittar du här https://fb.me/e/2fwAwvQ7M

LÖRDAG 10 SEPTEMBER

Sista rycket, språkrörstal & kampanjer

Kl. 12:30 – 17:30 Sista rycket, nu gäller det! ⭐️ Med knappt en dag till valet ska vi nu storsatsa! Vi kommer att vara överallt och vi vill ha med dig när vi kampanjar!

Denna Lördagen bjuder vi på ett minst sagt späckat schema.

Program under dagen:

12:30-12:50: Språkrörstal med Per Bolund vid valstugorna på sergelstorg, Vi bjuder på lunchmackor till de som lyssnar. Vi samlas alla där och sen efter talet åker vi ut till de olika kampanjställena.

Kl.14-17:30 pågår sedan en mängd olika kampanjer parallellt runt omkring i vår stad. Boka in dig på olika pass på Stadens kampanjbokningslänk💚

Frågor eller funderingar? Ring 0735535628 så hjälper vi dig! Mer information här

Silent Disco – Kampanja och Dansa över Södermalm

Kl. 18:30 – 20:30 Vi dansar och kampanjar oss från Kampanjcentralen (Ringvägen 126) till Södra Teatern och Champagnebaren – och avslutningen på dagen med Maria Wetterstrand och Alice Bah Kuhnke!

Silent Disco är en ny, modern form av danstillställning, där man använder snygga, LED hörlurar för att förmedla musiken. Konceptet är redan en stor hit runtom i världen och då framförallt i Los Angeles, New York, London, Berlin, Sydney, Amsterdam, Milano, Singapore osv. Nu även i Stockholm! Det blir också några överraskningar på vägen. Mer information här https://fb.me/e/2fwAwvQ7M

Stort Homeparty med Maria Wetterstrand och Alice Bah Kuhnke

Kl. 20:00 – 22:00 Champagnebaren, Södra Teatern

Finns det ett bättre sätt att spendera valrörelsens sista kväll än med dessa två stjärnor? Vi tror inte det. Kom till Champagnebaren och träffa Alice och Maria, lyssna till deras samtal och tanka hopp, energi och skratt tillsammans! Dörrarna öppnar 20.00 och 20.30 börjar Alice och Marias samtal framför gästerna. 22.00 svidar baren om till klubb och de som vill fortsätter kvällen tillsammans. Homepartyt är öppet för alla – nyfikna, sympatisörer, podlyssnare och miljöpartister! Ta med din kompis, mamma, kusin eller kollega – vi ses där!
Mer information hittar du här https://fb.me/e/3HlDeZ2RU

Varje måndag ses Operation samtal (en del av Miljöpartiet i Stockholmsdistriktets valrörelse) kl.17 på Kampanjcentralen 126, Stockholm och kampanjar sedan tillsammans.

 

 

Alla event i Stockholmsdistriktet

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.