Miljöpartiet i Uppsala län har haft distriktsstämma

Med anledning av den Corona-pandemi som hela världen befinner sig i så fick Miljöpartiet Uppsala läns distriktsstämma för första gången företas genom digitalt möte.

- Det känns betryggande att omställningen från fysisk till digital stämma gick så pass smidigt, även med det korta varsel som gavs. Det visar att vi som samhälle kan anpassa oss snabbt när det krävs, och är en viktig lärdom som vi kan ta med oss även till andra politiska områden, säger Andrea Byding, ordförande för distriktsorganisationen.

Distriktsstämman beslutade omvälja Andrea Byding och Niclas Malmberg till ordföranden för distriktsorganisationen.
Nya ledamöter valdes också till distriktsstyrelsen; Lene Schill från Uppsala, Daniel Steinmo från Östervåla, Carina Tennfors från Enköping och Christian Nordberg från Bålsta för en period om två år. Sedan tidigare är också Hans Wennberg från Älvkarleby, Ted Bergström från Uppsala och Elisabeth Ståhle med i styrelsen.

- Jag är glad att få förtroendet att tillsammans med Andrea Byding kunna fortsätta att leda Miljöpartiet i Uppsala län, ett län där Miljöpartiet är med och tar ansvar för styret i både regionpolitiken och i 6 av länets kommuner, säger Niclas Malmberg, ordförande för distriktsorganisationen.

Distriktsstämman riktade också sitt varmaste tack till Malin Aldal som arbetat som organisationsutvecklare under fem års tid för såväl Miljöpartiets distriktsorganisation som för länets lokalavdelningar.

Dela och diskutera sidan med dina vänner

Starta ett politiskt samtal, vår demokrati mår bra av det!

Kopiera länk: