Event i Härnösand

Kalendarium 

September 2023

  • 7 September Torsdagslunch 12:00-13:00. Vi ses på Waynes coffee kl 12 för samtal om högt och lågt inom liv och politik
  • 9 September Kick-off för förtroendevalda 10:00-14:00. Vi börjar med medlemsmöte för att göra fyllnadsval till Hemab och välja nämndeman till Tingsrätten. Det blir information och diskussion om den kommunala politiken och vad som väntas i höst. Men det blir också en social träff och alla medlemmar som är intresserade av att hänga med i vad som händer i Härnösandspolitiken är varmt välkomna att delta! (En särskild hälsning till er nya medlemmar som vill lära känna oss i partiet – vi hoppas att ni vill komma!) Vi ses på Södersundsvägen 48 (hemma hos Eva Goës) kl 10. Vi räknar med att vara klara klockan 14

Oktober 2023

  • 19 oktober kl. 18.30-20: Medlemsmöte på Café Sigrid
    Vi diskuterar motioner och språkrörsval inför kongressen. Vi bjuder på fika.

November 2023

  • 14 november kl. 18.30-20: Medlemsmöte på Café Sigrid 
    Vi samtalar om grön ideologi under ledning av Tomas Frejarö. Detta är en fristående fortsättning på mötet med samma tema i våras. Du kommer att ha behållning av träffen oavsett om du var med på det tidigare mötet eller inte. Vi bjuder på fika.

December 2023

  • 16 december: Julfest!  Vi återkommer med tid och plats.

 

 

 

Torsdagslunch

Varför inte ta en paus från vardagen och spendera en härlig torsdag i sällskap av likasinnade människor som bryr sig om vår planet? Kom och upplev en god lunch och samtidigt lära dig mer om hur vi alla kan hjälpa till att göra världen till en bättre plats för oss själva och framtida generationer!

Torsdagsluncher inträffar varje torsdag i början av månaden, ungefär var fjärde vecka. Vi ses!

Styrelsemöte

Styrelsen väljs av årsmötet och leder arbetet i MP Härnösand mellan medlemsmöten. Alla medlemmar är välkomna på dessa möten och har rätt att säga sin mening. Endast ordinarie ledamot eller tjänstgörande ersättare får rösta. På dessa möten diskuteras främst föreningsfrågor.

Medlemsmöte

Vårt högsta beslutande organ. Här tas viktiga beslut för föreningen och om hur vi ska agera i kommunpolitiken. Alla möten, förutom något enstaka undantag, är öppna för alla.

Alla event i Härnösand

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.