Event i Kungsbacka

 

7 oktober är det digital kommun- och regiondag

För alla medlemmar i Miljöpartiet! Det kommer att vara möjligt att följa dagen hemifrån hela eller delar av dagen. Medlemmar i Miljöpartiet Kungsbacka är inbjudna till Miljöpartiet Mölndal, i deras lokal på Gamla Torget i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Digitala möten i all ära men ibland kan det vara givande att diskutera på plats med andra och fika ihop. Hör av dig till Maria Losman om du vill hänga med till Mölndal maria.losman67@gmail.com så att vi vet hur många som går över gränsen norrut.

 

8 oktober Utbildningsdag

Den 8 oktober ordnar vi en utbildningsdag 9–16 med flera olika teman: Livsmedel, Skola, Energi och Kongress.

På morgonen blir det två parallella pass: ett om klimatsmart mat under ledning av Karin Färnlöf Clarin  med ett par gäster. Det blir också ett om klimatsmart energi, med Håkan Färnlöf och Jan Riise som moderatorer. Där får vi också ett par gäster som presenterar nyheter och utveckling inom energiområdet – för landet och för var och en.

Efter en lunch som ingår blir det skolpolitik med bland andra Camilla Hansén, riksdagsledamot och utbildningspolitisk talesperson, och dessutom ett pass om den kommande kongressen med frågor i fokus, om språkrör, om EU-val och om annan ny politik.

Ladda ner programmet här. Anmälan görs till Ingegärd Salmose, ingegard.salmose@gmail.com. Ingen avgift, lunch och fika ingår!

9 november After Work på Rum 35 – Hotel Halland

Alla hjärtligt välkomna med frågor, förslag, vänner eller kanske idéer om kommande aktiviteter eller inlägg i den lokala politiska debatten.

Alla event i Kungsbacka

Kungsbacka, 5 juni 2021

FN:s Världsmiljödag 2021

Kungsbacka, 4 juli 2018

Miljöpartiets dag på Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala

Kungsbacka, 8 april 2018

Besök på träffpunkten i Kullavik

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.