Västervik

Lyssna

 
Nyfiken GRÖN ?!
 
Varmt välkommen till Miljöpartiets lokalavdelning i Västervik!
 
År 2014 är det "supervalår" och aldrig någonsin har så många länder att genomföra öppna "fria val", grunden i demokrati.
 
Vi är ett växande gäng med medlemsmöten 1-2 ggr i månaden på Kommunhuset i Västervik, vanligen onsdagar kl.18.00. Det går bra att komma och " prova på " det politiska arbetet för en hållbar samhällsutveckling.
Utöver partimöten har vi olika aktiviteter med verksamhetsbesök, gäster och manifestationer. Vi deltar även aktivt i Miljöpartiets regionala arbete i form av medlemsträffar, styrelsemöten och landstingspolitiska frågor.
 
Miljöpartiet sitter i opposition denna mandatperiod tillsammans med C, FP, V, KD och VDM. Dessutom finns Socialisterna och Sd representerade i kommunfullmäktige, de senare deltar inte i det samlade oppositionsarbetet eller i kommunstyrelsen. Självklart vill vi se fler aktiva i kommunpolitiken och vi räknar med att fördubbla våra platser i kommunfullmäktige.  Vi är beredda att ta ansvar för kommunens verksamheter i nämnder, styrelser och bolag. Kvinnor, män gamla,  unga, nysvenskar och människor med olika sakpolitiska hjärtefrågor bygger tillsammans ett starkt kompetent lag som speglar kommuninvånarnas åsikter.
 
Miljöpartiets kommunavdelning i Västervik har i dagsläget 2 ordinarie platser i Kommunfullmäktige. Partiet representeras av Anna Bodjo och Akko Karlsson i fullmäktige.
 
För kontakt: Lokalt språkrör Anna Bodjo 070-6914951; E-post,  Akko Karlsson 0705-257223; E-post
MP Västervik E-post; Facebook
 
Ersättare för Språkrör är Akko, Mari Lo Boström samt Ingela Karlsson.
Kontakta Mari: E-post; telefonnummer: 0493-34010; mobil:  070-2855105
 
Miljöpartiet (Anna och Akko) bloggar i Västervikstidningen.
 

Akko Karlsson till vänster och Anna Bodjo till höger på bilden

Miljöpartiet de gröna Västervik

Kontakt