Politik som gör skillnad i Bjurholm

Bjurholm

Varmt tack till dig som röstade på Miljöpartiet de gröna i din kommun, till regionvalet eller riksdagsvalet! Miljöpartiet i Västerbotten har gjort ett fantastiskt val – vi har ökat i hela länet och på alla nivåer. Det har vi gjort tack vare alla er som valt att lägga sin röst på oss. Det visar att vi är många som vi vill ha en rättvis omställning, en stärkt välfärd och ökad jämlikhet.

Än finns det tid att agera för att hantera klimatförändringarna och ställa om samhället. Vi behöver medmänsklighet och solidaritet med djur, natur, världens alla människor och kommande generationer.

Du är varmt välkommen både om du vill ta aktiv del i omställningsarbetet för ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle eller bara vara en del av den globala gröna rörelsen!

Om du vara med och utveckla Miljöpartiet de gröna i Bjurholm kan du kontakta vår talesperson Jan-Erik Jakobsson, telefon 0932-100 88 eller 072-747 06 66. Eller hör av dig till Miljöpartiet Västerbottens kansli: vasterbotten@mp.se !

Kom med och bygg en hållbar framtid, där vi människor tar hand om varandra och vår planet. Bli medlem!

Aktuellt i Bjurholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter

Aktuellt i Sverige

Daniel Helldéns Almedalstal 2024

MP: En valfrihetsreform för skogsägarna

Statsministern KU-anmäls av MP

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter