Politik som gör skillnad i Perstorp

Perstorp

Välkommen till Miljöpartiet i Perstorp!

Vi har under våra år i perstorpspolitiken medverkat till att hålla miljön i fokus. Den senaste mandatperioden har vi suttit med i den styrande majoriteten och haft möjlighet att påverka. Vi har medverkat till att kommunen haft miljö- och klimatfokus.

Sandstranden vid Bälingebadet i Perstorps kommun på kvällstid i början av juni. Turism är en av våra prioriteringar (se längre ner på sidan).

Vi ser hur klimatförändringarna påverkar oss och världen i stort. Det gör att många känner sig osäkra inför framtiden. Det gör även vi, men vi har en grön framtidsvision som bottnar i våra grundvärderingar.

Vi är ett litet parti men det behövs inte så många för att komma på bra idéer. Vi erbjuder ett grönt politiskt alternativ till dig som vill agera nu.

Omtänksamma och engagerade människor förändrar världen. Varje utveckling tar sin början i den enskilda människans övertygelse och engagemang. Du gör skillnad!

Kommunfullmäktigekandidater 2022

Bilden visar MP Perstorps kommunfullmäktigekandidaterKommunfullmäktigekandidater för MP Perstorp (från vänster till höger): Lis-Beth Wiberg, Kristina Hovander, Irena Långberg och Johanna Wiberg.

Aktuellt i Perstorp

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter

Aktuellt i Sverige

MP vill att staten får ner hushållens energikostnader

MP vill stärka allemansrätten och strandskyddet

Miljöpartiet får 4,8 i ny mätning

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Läs alla nyheter